Natiunea MMA

Ricco Rodriguez, fost campion mondial al greilor UFC, arestat pentru agresiune in Arizona
20/05/2011

Fostul campion al categoriei grele a UFC, Ricco Rodriguez a fost arestat de curand in Arizona, pentru mai multe capate de acuzare, printre care se pot enumera agresiune si rezistenta la arest.

Rodriguez l-a agresat, din cate se pare, pe un taximetrist dupa ce a refuzat sa plateasca mai mult de 20$ pentru o cursa de 70$ in Ahwatukee, la sud de Phoenix. Cand politia a ajuns la fata locului, Rodriguez s-a opus arestarii si a fost nevoie de trei ofiteri pentru a il controla pe luptatorul de MMA.

Rodriguez are acum o serie de 11 victorii consecutive dintr-un palmares de 46-11, obtinute insa in circuite regionale din jurul lumii. In luna februarie, el a reusit o victorie importanta in fata lui James McSweeney, la decizie, in cadrul galei BAMMA 5: Daley vs Shirai in Manchester, Anglia. Au aparut atunci zvonuri ca ar urma sa semneze cu Bellator FC, dar acestea nu s-au mai materializat.

Ricco a castigat titlul greilor in cadrul galei UFC 39 in septembrie 2002, cand l-a invins pe Randy Couture.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA