Natiunea MMA

Rezultatele seminarului de Muay Thai organizat de clubul Hontai la Bucuresti
01/11/2012

In data de sambata 27.10.2012 Clubul Sportiv Hontai a organizat un Seminar de Muay Thai, sustinut de F.R.F.K. Invitatul acestui eveniment a fost Arjan Franco Montaguti.

Seminarul a avut doua sesiuni a cate trei ore, in care s-au prezentat general tehnici de baza din Muay Thai pozitia de garda, deplasari, blocaje, lovituri. Finalul seminarului a culminat cu cateva meciuri de sparing doarece teoria fara practica nu are rezultate, si bineinteles cu inmanarea de diplome de participare recunoscute F.R.F.K., W.M.T.I. si W.M.F.

Din cele peste 40 de persoane incrise, au ajuns 33 de participant printre care enumaradu-se instructori si sportivi din multe ramuri ale artelor martiale Muay Thai, KickBox, BJJ, s.a.  

Nu vrem sa ne oprim aici. C.S. Hontai are dorinta de a mai organiza  seminarii de KickBox, Muay Thay, BJJ, Krav Maga, Judo s.a., cu scopul de a promova artele martiale si de a le face cunoscute in randul doritorilor de sport si miscare.

CS Hontai Bucuresti
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA