Natiunea MMA

Rezultatele galei W-1 MMA 6 "New Ground": Brett Rogers castiga in fata lui Villareal
25/10/2010

Matt Molgaard - www.MMAnews.com

Desi mare majoriate a fanilor nord americani nu vorbesc despre altceva decat UFC 121 si respre rezultatele spectaculoase de acolo, nu multa lume isi indrepata atentia spre o alta gala ce a avut loc in acest weekend in Nova Scotia, Canada, desi W-1 MMA 6 "New Ground" a aliniat la start cateva nume importante din artele matiale mixte.

Fratele campionului UFC la categoria semi-grea Mauricio "Shogun" Rua, Murillo "Ninja" Rua a intrat in cusca, la fel si fostul pretendent la titlul categoriei grele a Strikeforce, Brett Rogers.

Rua s-a confruntat cu nouvenitul de la Team Cesar Gracie, Roy Broughton in co-Main Eventul serii. Din pacate pentru brazilian, desi aceasta era o lupta pe care ar fi trebuit sa o domine si sa o castige fara drept de apel, a trebuit sa se recunoasca invins de decizia unanima a arbitrilor.

In Main Eventul serii, Brett Rogers, care a trebuit sa dea piept cu veteranul Ruben "Warpath" Villareal, s-a ridicat la inaltimea asteptarilor si a reusit sa obtina victoria, tot prin decizia unanima a arbitrilor, marcand astfel prima lupta din cariera sa in care a fost nevoie sa astepta pana la expirarea timpului regulamentar pentru a iesi invingator, toate celelalte confruntari (10 victorii si 2 infrangeri) terminandu-se inainte de limita.

Rezultatele complete ale W-1 MMA 6 "New Ground"

Brett Rogers l-a invins pe Ruben Villareal via Decizie Unanima
Roy Broughton l-a invins pe Murillo "Ninja" Rua via Decizie Unanima
Michael Imperato l-a invins pe Jeff Black via Submisie
Pat Schilling l-a invins pe Tom Waters via Submisie
Jeremiah Bernard l-a invins pe Todd Henry via KO
Jeremy Hamilton l-a invins pe Chris Johnson via Submisie
Nordine Taleb l-a invins pe Chad Cox via Decizie
Musa Tolliver l-a invins pe Jason MacKay via Decizie
Douglas Evans l-a invins pe Tristan Johnson via Submisie
Matt MacGrath l-a invins pe Ryan Machan via Decizie
Sean Pierson l-a invins pe Ricky Goodall via TKO
Roger Hollett l-a invins pe Mychal Clark via Decizie
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA