Natiunea MMA

Rezultatele analizelor la sange ale lui Overeem sunt curate – nivelul testosteronului e sub limitel
27/02/2013

Analiza la sange administrata lui Alistair Overeem, luptator la categoria grea, in urma infrangerii din UFC 156 de la inceputul lunii, a iesit negativa, nivelul testosteronului fiind sub limitele normale de testare.

Overeem (36 – 12 in MMA si 1 – 1 in UFC) s-a luptat cu Antonio “Bigfoot” Silva (18 – 4 in MMA si 2 – 1 in UFC) in main card-ul evenimentului din Las Vegas de la Mandalay Bay Events Center. Datorita infrangerii sale in urma knockout-ului primit in a 3-a runda, si-a pierdut sansa la titlu impotriva campionului de la categoria grea, Cain Velasquez.

Overeem, impreuna cu alti 21 de luptatori de pe cardul UFC 156, a fost testat pentru droguri de imbunatatire a performantelor, droguri de recreatie si abuzul de droguri de dupa lupta, rezultate care au iesit negative. Lui Overeem i s-a cerut un test de sange aditional celui standard de urina.

Acesta a fost licentiat de NSAC pentru UFC 156, dar i-a fost refuzata licenta in Aprilie anul trecut dupa ce a picat testul antidopping de dinaintea luptei pentru UFC 146. In timpul audieriilor in fata comisiei, a declarat ca a luat un complex de vitamine, nestiind ca acel complex contine si testosteron, fapt care a determinat cresterea rezultatelor analizei.

La audierea din Aprilie, comisia nu l-a suspendat, dar nu i-a dat voie sa mai aplice pentru licenta timp de 9 luni.

In rezultatele testului de sange prelevat dupa lupta UFC 156, din data de 3 Februarie la ora 8:25 am, nivelul testosteronului a scazut sub limita normala de 250 – 1.100 nanograme / decilitru (ng / dL), fiind 179.

Restul  analizelor au fost in limitele normale.

Overeem a controlat primele 2 runde cu Silva, dar in cea de-a treia “Bigfoot” l-a incoltit la gard, infrangandu-l pe fostul campion olandez Strikeforce.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA