Natiunea MMA

Rezultatele Yokkao Extreme 2013: Askerov il invinge pe Andy Souwer
28/01/2013Una dintre cele mai asteptate gale din lumea kickboxului profesionist la acest inceput de an, Yokkao Extreme 2013 a avut loc in acest weekend in Milano, si a pus in scena o serie de lupte importante.

Main Eventul serii a fost confruntarea dintre Andy Souwer si Dzhabar Askerov, singura lupta guvernata de regulile K-1, in timp ce restul au fost date pe reguli de Muay Thai. Desi batalia celor doi a fost una cu adevarat disputata, pana la urma decizia neunanima acordata lui Askerov a fost una meritata in ochii multor dintre cei prezenti. Aceasta a fost cea mai importanta reusita din cariera luptatorului din spatiul ex-sovietic, si duce la trei numarul de victorii consecutive pe care le are.

O premiera in lumea europeana a muay thaiului, gala din Milano a pus fata in fata si luptatori tailandezi de top, in confruntarea Saenchai PKSaenchaimuaythai vs Diesellek Aoodonmuang. Desi multa lume care a asistat la lupta spune ca cei doi nu au dat tot ce aveau in arsenal, spectacolul a fost prezent datorita nivelului foarte ridicat de tehnicitate al sportivilor. In cele din urma Saenchai a obtinut decizia arbitrilor judecatori.

La fel ca lupta dintre Askerov si Souwer, Jordan Watson vs kem Sitsongpeenong a fost si ea una foarte disputata. Desi opiniile difera putin la acest capitol, cu diverse reprize putand fi acordate atat unuia cat si celuilalt, pana la urma confruntarea a fost declarata un egal destul de echitabil.

Rezultatele complete ale galei sunt:

Mattia Acetti def. Erik Cunial by unanimous decision.

Christophe Pruvost def. Mariusz Palmieri by TKO (Elbow/Cut) in Round 2.

Davide Longoni def. Marwan Bounabi by decision.

Silvia La Notte def. Denise Mellor by decision.

Tham Sityodtong def. Angelo Campoli by decision.

Diego Santuccio def. Cyrus Washington by decision.

Ekapop Sor Klinmee def. Andrea Masini fight by decision.

Houcine Bennoui def. Imwiset Pornnarai by decision.

Sudsakorn Sor Klinmee def. Mickael Piscitello by decision.

Saenchai PKSaenchaimuaythaigym def. Diesellek Aoodonmuang.

Jordan Watson and Kem Sitsongpeenong fight to a draw.

Aikpracha Meenayothin def. Frank Giorgi by TKO in Round 2.

Dzhabar Askerov def. Andy Souwer by split decision.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA