Natiunea MMA

Rezultatele UFC 192 - Cormier trece de Gustafsson, Evans nu il poate invinge pe Bader
05/10/2015Daniel Cormier a vrut victoria putin mai mult decat adversarul sau.

Cormier (17-1) si-a pastrat titlul categoriei semi-grele a UFC cu o victorie neunanima in fata lui Alexander Gustafsson in Main Eventul UFC 192 de samabata seara, desfasurat la Toyot Center in Houston, Texas. Arbitrii judecatori au indicat 48-47, 49-46 pentru Cormier si 48-47 pentru Gustafsson.

A fost un razboi de durata, toate cele cinci runde fiind un adevarat razboi intre fara indoiala cei mai buni semi-grei din lume la ora actuala. Asta desigur daca nu il luam in considerare pe Jon Jones, care inca nu a primiti dreptul de a reveni in activitatea competitionala dupa problemele cu legea in statul american New Mexico.

Si Co-Main Eventul serii a pus fata in fata doi semi-grei. Sportivul Power Team, Ryan Bader i-a stricat revenirea in galele UFC fostului detinator al centurii, Rashad Evans, pe care l-a invins relativ usor, la decizia unanima a arbitrilor. Toti cei trei decidenti au indicat acelasi scor, 30-27, pentru Bader, care nu si-a vazut niciodata supreamatia pusa in discutie pe intreaga durata a confruntarii.

Bader duce astfel la cinci numarul victoriilor sale consecutive, dupa ce in ultima sa aparitie in Octogon l-a invins pe un alt potential pretendent la titlu, Phil Davis.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA