Natiunea MMA

Rezultatele Thai Boxe Mania 2011: Olar pierde la puncte, Danilencu castiga prin KO
30/01/2011

Thai Boxe Mania 2011 a intrat de acum in cartile de istorie. A fost una dintre primele gale de inalt profil unde au luptat doi sportivi romani, chiar daca unul dintre ei, Lucian Danilencu, este rezident si se pregateste in Italia.

Rezultatul luptei dintre Miodarg Olar si fratele campionului K-1 MAX, Armen Petrosyan, nu are cum sa ne bucure, dupa ce romanul a fost invins de mai experimentatul si mai titratul sau adversar. Trebuie insa sa ne mandrim si sa il felicitam pe Miodrag pentru prestatia sa intr-o lupta de un inalt nivel valoric, una care ar trebui sa il aduca pe sportivul nostru in ochii altor promoteri importanti din kickboxul profesionist (speram ca Simon Rutz, proprietarul It's Showtime, a vazut gala).

Desi nu avem inca imagini cu aceasta lupta, relatari de la fata locului ne permit sa apreciem prestatia lui Olar. Se pare ca Miodrag a reusit o serie de lovituri puternice cu piciorul la cap pe parcursul luptei, chiar daca a fost trimis la podea la sfarstiul primei runde de puternicele directe de dreapta ale lui Armen. Sfarstiul celei de-a doua runde, ca si inceputul celei de-a treia i-au apartinut elevului lui Adrian Mihai de la Kudokai Sibiu, care a punctat frumos, chiar daca nu a reusit sa puna in pericol scorul final dicatat de arbitrii judecatori in favoarea luptatorului armeano-italian.

Dupa lupta, Armen a confirmat pentru presa ca urmeaza sa urce inca o treapta pe scara valorica a adversarilor si il va intalni pe Yoshihiro Sato, un obisnuit al finalelor K-1 MAX din ultimii ani.

Cel de-al doilea roman, Lucian Danilecu a reusit o prestatie extraordinara si si-a luat revansa in fata lui Milan Dasic. Dupa ce sarbul a fost singurul om care a reusit sa il faca KO pe Lucian, anul trecut, aseara sportivul nostru a reusit sa ii plateasca cu aceeasi monda si sa il invinga prin KO in chiar prima runda a confruntarii de la categoria super-grea.

Meciul a fost "perfect meciul din punct de vedere tectic, exact ce am lucrat la sala" ne-a declarat Lucian astazi. "El nu a facut nimica, mi-a parut derutat si surprins de tactica mea de la inceput".

Fratele mai mare al lui Armen, Giorgio Petrosyan, campionul en-titre al K-1 MAX, a trebuit sa treaca printr-un razboi de trei reprize cu tanarul tailandez Sudsakorn 13 Coin Gym. Desi inca nematurizat din punct de vedere al tehnicitatii si al echilibrului tactic, Sud a demonstrat ca este cu siguranta unul dintre sportivii veniti din tara asiatica ce trebuie urmarit in viitorul apropiat. Rezultatul final a trebuit sa fie decis si in aceasta lupta de arbitrii judecatori, care l-au indicat invingator pe Giorgio, o situatie care, in ciuda prestatiei bune a tailandezului, nu poate fi pusa la indoiala.

Urmatoarea aparitiei in ring a lui Girgio Petrosyan va avea loc peste doua luni, in gala Oktagon 2011, din Milano, impotriva lui Cosmo Alexandre.

Francezul Abdallah Mabel, oponentul initial al lui Armen Petrosyan, l-a intalnit pe rusul Vladimir Shulyak,  care l-a inlocuit pe conationalul sau Constantin Sebrenikov chiar cu putin timp inainte de gala. Dupa o prima repriza fara prea multe evenimente, rusul a fost trimis la podea de puternicele lovituri de picior la corp ale adversarului sau. Finalul luptei a venit in a treia runda, in urma decizie medicului de ring de a pune capat confruntarii datorita unei taieturi aparute sub barbia rusului, in urma unei avalanse de lovituri de brate aruncate de Abdallah

In singura lupta pe reguli de Full Muay Thai a serii, Kaopon Lek a obtinut victoria prin decizia arbitrilor judecatori in fata luui Andrei Kulebin.

THAI-BOXE EUROPEAN RULES / 33 (1 extraround)

1. Amadou BA vs. Federico PACINI / categ. 65 KG / decizie

2. Milan DASIC vs. Lucian DANILENCU / categ. Super-grea / Decizie

3. Miodrag OLAR vs. Armen PETROSYAN / categ. 72,5 kg / decizie

4. Kostantin SEREBRENNIKOV vs. Abdallah MABEL / categ. 72,5 kg / KO

5. SUDSAKORN vs. Giorgio PETROSYAN / categ. 70 kg / decizie

FULL MUAY THAI RULES / 53

6. Andrei KULEBIN vs. Kaopon LEK / categ. 66 kg / decizie

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA