Natiunea MMA

Rezultatele SuperKombat Bucuresti de sambata seara
09/05/2016Peste 1.000 de persoane au asistat sâmbătă seară, la Romexpo, la gala Superkombat Expo, acolo undeploieşteanul Amansio Paraschiv şi-a confirmat statutul de cel mai bun luptător român la categoriamijlocie, în vreme ce brazilianul Cesar Almeida a devenit noul campion mondial Superkombat lasemigrea.

Sub privirile legendarului Remy Bonjasky, sosit în Capitală pentru a inaugura Academia Superkombat, dar şia piloţilor milionari de la Gumball 3.000 Amansio a fost declarat învingător în faţa lui Cristian Milea, după odecizie split, la capătul celor trei runde şi rămâne astfel neînvins în Superkombat. În cel mai spectaculosmeci al galei transmisă în direct în 95 de ţări de Eurosport şi Fight Box TV, Cristi Spetcu a pierdut la decizieduelul cu grecul Stauros Exakoustidis. Cei doi au stabilit chiar după meci ca în acest an să aibă loc o revanşă,tot în România.

În prima parte, dedicată noilor eroi, Daniel Corbeanu şi Bogdan Năstase au reuşit să obţină victorii înconfruntările internaţionale, în timp ce în meciul cap de afiş al evenimentului, brazilianul Cesar Almeida areuşit să câştige la decizie cu spaniolul Moises Baute în confruntarea pentru centura mondială la categoriasemigrea.

Pe lângă cele 11 meciuri, fanii de la Romexpo au putut vizita şi zona Expo a Superkombat, în care au aflatultimele noutăţi din zona de nutriţie, life style şi echipamente sportive de la cele mai cunoscute branduri dindomeniu. De asemenea, au putut fi admiraţi şi patru dintre bolizii care au participat la raliul celebrăţilorGumball 3.000.

În dimineaţa galei, tot la Romexpo, au avut loc şi preselecţii pentru circuitul Superkombat, 40 de luptătoridin toată ţara înscriindu-se pentru a-şi urma visul. O parte dintre ei au primit deja confirmare şi vor lupta îndeschiderea viitoarelor gale din acest an. Prima programată este pentru 25 iunie, promotorul Eduard Irimia anunţând că intenţionează să o organizeze la Constanţa.

Rezultatele galei Superkombat:

New Heroes

1. Categoria semigrea plus (-86 kg)

Cosmin Ionescu l-a învins la decizie unanimă pe Alexandru Nedelcu

2. Categoria semigrea (-81)

Dani Traore (Germania) l-a învins prin KO în prima repriză pe Eduard Ingeaua

3. Categoria welter (-69 kg)

Daniel Corbeanu l-a învins prin TKO pe Bledion Pireva (Albania)

4. Categoria semigrea (-81 kg)

Bogdan Năstase l-a învins la decizie pe Nigel Thomas (Marea Britanie)

5. Categoria super cruiser (-95 kg)

Dănuţ Hurduc l-a învins la decizie pe Cristian Ristea

World Grand Prix

1. Categoria semigrea plus (-86 kg)

Imanol Rodriguez (Spania) l-a învins la decizie după o rundă suplimentară pe Dumitru Topai

2. Categoria cruiser (-92 kg)

Clyde Brunswijk (Surinam) l-a învins la decizie split pe Sebastian Cozmâncă

3. Categoria grea (+96 kg)

D'Angelo Marshall (Curacao) l-a învins la decizie unanimă pe Kirk Krouba (Belgia)

4. Categoria mijlocie (-71 kg)

Amansio Paraschiv l-a învins la decizie split pe Cristian Milea

5. Categoria uşoară (-65 kg)

Stauros Exakoustidis (Grecia) l-a învins la decizie unanimă pe Cristi Spetcu

6. Titlul mondial Superkombat - Categoria semigrea plus (-86)

Cesar Almeida (Brazilia) l-a învins la decizie unanimă pe Moises Baute (Spania)magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA