Natiunea MMA

Rezultatele Romanian Fight Challenge 3 -Timisoara,21 octombrie 2011
24/10/2011

 

Vineri 21 octombrie in Sala Olimpia din Timisoara s-a desfasurat cel mai important eveniment sportiv din timisoara din ultima perioada. Gala RFC a adus 10 lupte profesioniste de kickboxing K1 dar si pe triplul campion mondial Remy Bonjasky. Nu au lipsit nici luptatori din Local Kombat precum Ciprian Sora sau Catalin Morosanu.

Primul luptator de la Knock Down care a urcat in ring a fost Flavius Boiciuc care il invinge cu o decizie de 3-0 pe adversarul sau Andrei Andresoi sportiv pregatit la Pro Red si Tamashyi Timisoara. Alin Span il invinge pe Gabriel Bozan dupa un meci extrem de echilibrat la o diferenta de un singur punct. In meciul revansa Alin Boroghina il invinge prin KO in prima runda pe Aleksandar Stoijkovic din Serbia. Bunea Izidor nu reuseste sa se impuna in fata lui Sorin Radu.

Adrian Mitu revine in ring dupa 6 luni de pauza din cauza unei fracturi la antebrat si isi invinge adversarul croat Ivan Posevac dupa ce domina detasat fiecare runda si reuseste si un KO in runda a treia. Bonjasky a dorit sa faca premierea celui mai bun kickboxer timisorean.

Inaintea Galei RFC de la Timisoara, triplul campion K-1 Remy Bonjasky impreuna cu luptatorii sai Danyo Ilunga si Dwight Darkinsoon au facut o vizita in sala de antrenamente a Clubului Knock Down si i-a incurajat pe kickboxerii antrenati de Alin Falcusan. Bonjasky a remarcat o asemanare intre sala Clubului Knock Down si sala in care incepuse el Kickboxingul cu ani in urma. Sala Knock Down este singura sala de kickboxing din Romania pe care a vizitat-o si a promis ca se va intoarce la echipa antrenata de Alin Falcusan pentru a preda dar si deschiderea de a primi luptatorii clubului timisorean la Academia Bonjasky din Olanda.

Rezultatele complete ale galei sunt:

1.FLAVIUS BOICIUC (Romania) il invinge pe ANDRAI ANDRESOI (Romania)
2.MIHAI TRAZNEA (Romania) castiga in fata lui ALEXANDRU POPOI (Romania)
FIGHT CARD
1.CRISTIAN MILEA (Romania) il invinge pe ADRIAN ASULTANEI
2.ALIN BOROGHINA (Romania) castiga revansa cu ALEKSANDAR STOJKOVIC (Serbia)
3.ALIN SPAN (Romania) il invinge la diferenta de doar un punct pe GABRIEL BOZAN (Romania)
4.BUNEA IZIDOR (Romania) pierde cu SORIN RADU (Romania)
5.RAZVAN GHITA (Romania) castiga meciul cu SRDJAN SELES (Serbia)
6.GABRIEL FLUTURE (Romania) castiga in fata lui LEONID TCACIUC (Ucraina)
7.ADRIAN MITU (Romania) il invinge pe IVAN POSEVAK (Croatia)
8.DWIGHT HARKINSON (Olanda) pierde meciul cu IGOR MIHAILJEVIC (Croatia)

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA