Natiunea MMA

Rezultatele Lion Fight 10 din Las Vegas, Nevada
29/07/2013Promotia americana Lion Fight a pus in scena gala cu numarul 10 din istoria sa, in Las Vegas, Nevada.

In main event l-am vazut pe legendarul luptator tailandez Yodsaenklai infruntandu-l pe Chike Lindsay, care parea ca va castiga dupa prima runda, dar nu a putut face prea multe dupa ce Yodsankai si-a dezlantuit fortele cu adevarat.

In co-main event i-am avut pe Matt Embree si Kevin Ross, care s-a terminat cu o decizie foarte contestata, dar privind indeaproape, se poate vedea cu adevarat ca Embree a fost cu adevarat invingatorul. Ross a pus multa presiune pe adversar in timpul luptei, dar Embree a fost suficient de abil incat sa il incolteasca.

Tiffany Van Soest a capturat titlul campionatului feminin Lion Fight de la categoria pana printr-un stopaj in prima runda asupra lui Lucy Payne. Sean Kearney a avut o confruntare cu Malaipet Sasiprapa, acesta din urma castigand lupta datorita numeroaselor lovituri foarte bine plasate de brat si picior.

Ognjen Topic si Coke Chunhawat au avut probabil cea mai interesanta lupta a serii datorita faptului ca Ognjen a fost mai puternic la inceputul luptei, dar Coke a putut reveni spre final datorita fanilor care l-au sustinut neconditionat. Lupta din deschiderea serii a fost intre doi adversari neexperimentati si anume Jason Andrada si JP Cole. Andrada a castigat aceasta confruntare.

Yodsanklai Fairtex (R5 - Decizie unanima) Chike Lindsay
Matt Embree (R5 - Decizie unanima) Kevin Ross
Tiffany Van Soest (R1 - TKO) Lucy Payne
Malaipet Sasiprapa (R5 - Decizie) Sean Kearney
Ognjen Topic (R5 - SD) Coke Chunhawat
Jason Andrada (R5 - Decizie unanima) JP Cole

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA