Natiunea MMA

Rezultatele KoK World Grand Prix 2012 din Chisinau:Dorel castiga turneul;Tutu il depaseste pe Braan
01/10/2012

KoK World Grand Prix 2012 a avut loc sambata in Chisinau, Republica Moldova, si a avut pe tabel un turneu de opt luptatori la categoria 71kg si cateva superfighturi foarte interesante la divizia semi-grea.

In prima runda a turneului, Dongu Kim, Mateusz Kopiec, Cristian Dorel si Eyevan Danenberg au trecut la decizie de adversarii lor, ultimul depasindu-l pe Bogdan Stanciu de la Kudokai Atlassib. Semi-finalele i-au adus astfel fata in fata pe Cristian Dorel, din Republica Moldova vs Eyevan Danenberg din Olanda si pe Dongu Kim, din Coreea de Sud vs Mateusz Kopieck din Polonia. Kopiev a trecut la decizie de adversarul sau, iar Dorel a reusit singurul KO al turneului, cu o lovitura de genunchi la corp in a doua runda.

Finala turneului a fost una foarte disputata, Dorel reusind in cele din urma victoria la puncte in fata polonezului Kopiec, si pastrandu-si astfel titlul cucerit anul trecut.

Intr-una dintre cele mai asteptate lupte ale serii, moldoveanul Cristian Tutu l-a intalnit pe sportivul de la Mejiro Gym din Amsterdam, Sem Braan. Considerat unul dintre cei mai buni semi-grei din lume, Tutu a reusit pana la urma sa obtina decizia in urma unei confruntari care ar fi putut fi dusa intr-un extra-round, dar va trebui sa isi imbunatateasca mult cardio-ul si pregatirea tactica daca vrea sa fie recunoscut cu adevarat la nivel international.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA