Natiunea MMA

Rezultatele Impact FC 2: Rizzo il face KO pe Ken Shamrock; Paul Filho nu il poate depasi pe Kang
18/07/2010

Jesse Holland - www.MMAmania.com

Promotia australiana Impact FC a organizat aseara a doua gala Uprising in Sydney Entertainment Center din orasul Sydney.

Capul de afis a fost lupta dintre veteranul PRIDE si UFC Pedro Rizzo si Ken Shamrock, in care primul a reusit sa iasa invingator cu mare usurinta. Lumea poate sa se mire cum de Ken lupta inca dupa 17 ani in ring, in ciuda faptului ca a pierdut opt din ultimele sale zece lupte, dar ce cu adevarat trist e ca acesta nu reuseste nici macar sa arunce nici o singura lovitura de picior.

"The Rock" Rizzo a defilat cu usurinta spre un TKO in prima runda - si abia a inceput sa transpire pana cand inevitabilul s-a produs.

Brazilianul Paul Filho a trecut cu greu de cantarul oficial pentru a il intalni pe Denis Kang. Din pacate, rezultatul luptei a fost neconcludent, cei doi razboindu-se pe durata a trei runde la sfarsitul carora judecatorii au decis un egal.

Fost luptator al UFC, Paul Daley a revenit la victorie cu un succes in fata lui Daniel Acacio. "Semtex" a reusit sa il faca pe acesta sa se recunoasca invins verbal in a treia runda dupa ce a reusit un o lovitura devastatoare de cot.

Murilo "Ninja" Rua a reusit sa isi asigure si el victoria, reusin sa il submita pe Jeremy May, iar Jesse Taylor l-a fortat sa abandoneze pe un altu luptator legendar, Murilo Bustamante.

Rezultatele complete ale Impact FC "The Uprising 2" sunt:

Pedro Rizzo l-a invins pe. Ken Shamrock via TKO - R1, 3:33
Paul Daley l-a invins pe. Daniel Acacio via SUBMISIE - R3, 1:15
Soa Palelei l-a invins pe. Brad Morris via SUBMISIE - R1, 4:20
Denis Kang lsi Paulo Filho au terminat la EGALITATE
Murilo "Ninja" Rua l-a invins pe. Jeremy May via SUBMISIE - R1, 4:02
Jesse Taylor l-a invins pe. Murilo Bustamante via SUBMISIE - R2, 2:10
Jim York l-a invins pe. Peter Graham via SUBMISIE - R1, 3:44
Glover Teixeira l-a invins pe. Marko Peselj via TKO - R1, 2:55
Richie "Vas" Vaculik l-a invins pe. Glenn Taylor-Smith via SUBMISIE - R2, 4:16
Manuel Rodriguez l-a invins pe. Shane Nix via SUBMISIE - R1, 4:22
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA