Natiunea MMA

Rezultatele Enfusion Live Barcelona: Parparyan vs Cordoba - egal, Roqueni il infrange pe Kyshenko
11/03/2013

Cei de la Enfusion Live au avut al doilea eveniment din anul acesta sambata in Barcelona, Spania. Pe card-ul evenimentului au fost cateva lupte de top, cum ar fi Artur Kyshenko vs. Abraham Roqueni si Cesar Cordoba vs. Sahak Parparyan.

In main event, Sahak Parparyan si Cesar Cordoba s-au intalanit la 85 de kg. Cordoba a castigat primele 2 runde, fiind mai bine pregatit si luptand mai tehnic decat Sahak. Acesta din urma a luptat mult mai bine decat a facut-o in ultima sa lupta. Ca rezultat, lupta a fost catalogata ca fiind o egalitate. In mod ciudat, nu a mai fost o runda in plus.

Chiar inainte de main event a mai fost o lupta imporanta, la 70 kg, intre Artur Kyshenko si Abraham Roqueni. Acesta din urma a inceput foarte bine lupta, avand atacuri si miscari multe. In cea de-a doua runda Kyshenko a inceput sa lupte mai agresiv, avand lovituri mult mai puternice. A 3-a runda a fost asemanatoare cu a 2-a, iar rezultatul parea o victorie stransa, dar clara pentru Kyshenko. In schimb, juriul spaniol a analizat si a decis ca meciul sa se incheie la decizie in favoarea sportivului local. Oricum, Kyshenko a cantarit mai mult cu 2,5 kg.

 85 kg: Sahak Parparyan a facut egal cu Cesar Cordoba.
70 kg: Abraham Roqueni l-a infrant pe Artur Kyshenko la decizie comunca.
56 kg: Iman Barlow l-a infrant pe Maribel Sousa la decizie.
85 kg: Moises Ruibal l-a infrant pe Tadej Toplak prin KO in prima runa.
70 kg: David Calvo l-a infrant pe Mirko Vorkapic prin TKO.
63 kg: Nico Barbera l-a infrant pe Ruben Almeida la decizie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA