Natiunea MMA

Rezultatele BAMMA 9 din Anglia - Zmarandescu pierde prin TKO
27/03/2012

In acest weekend plin de evenimente in lumea artelor martiale a avut loc turneeul BAMMA cu nr. 9  ce s-a tinut  in Birmingham - UK, NIA Arena .

Fight Card/ Rezultate:
Middleweight- Luke Barnett wins by rear-naked choke at 2:36 of round one against Lee Johnson.
Heavyweight- Marc Godbeer wins by TKO (Retirement) between the first and second round against Catalin Zmarandescu.
Light Heavyweight- Rab Truesdale by TKO due to ground and pound in the first round against Sam Mensah
Middleweight- Leeroy Barnes by guillotine choke at 4:57 of round two against Matt Ewin
Lightweight- Dale Hardiman wins by unanimous decision (3x29-28) against Antanas Jazbutis
Welterweight- Tom Breese wins by second round TKO against Mark Tucker
Middleweight- Patrick Vallee wins by armbar at 2:16 of round twoagainst Andrew Punshon.
Lightweight- Jake Murphy wins by rear-naked choke in round twoagainst David Round
Light Heavyweight-  Jason Jones wins by TKO (Doctor Stoppage)against Przemyslaw Mysiala.
Lightweight- Colin Fletcher wins by unanimous decision (3x30-27) against Jason Ball
Middleweight World Title- Tom Watson vs Jack Marshman
 
1. Lee Johnson vs Luke Barnett
R1
Suntem in under card-ul de la BAMMA cu nr 9, Johnson  cauta clinch-ul, Barnett il intoarce pe peretele custii si amandoi lucreaza din distanta mica cu genunchii lovind coapsele si zona mediana a corpului.  Rupand distanta scurta, Barnett loveste mult cu bratul din fata valorificandu-si alonja superioara, reusind sa-si tranteasca adversarul la podea si-i trece la spate incercand sa finalizeze prin sugrumare din spate, apoi insa se decide sa foloseasca loviturile de pumn, reusind pana la finalul reprizei sa finalizeze sugrumarea.

Marc Godbeer vs Catalin Zmarandescu
R1
Prima lupta a greilor din undercard ii pune fata in fata  pe favoritul publicului sustinut frenetic de britanici, Marc Godbeer si Catalin Zmarandescu. Britanicul lanseaza un low kick destul de indoielnic pe care Zmarandescu il prinde si-l duce la sol. Nereusind sa faca insa o actiune relevanta si datorita lipsei de actiune la sol, romanul este ridicat din parter si lupta reancepe conform regulamentului din picioare. Zmarandescu intra la piciore si incearca un "double leg takedown", insa impins prea mult in peretele custii se aseaza foarte bine la aparare si aterizeaza cativa genunchi buni inainte de a fi din nou despartiti pentru lipsa de actiune. Lupta reancepe cu un lowckick bun al lui Godbeer care prinzand mai mult a incredere arunca lovituri puternice de brat pe care Zmarandescu reuseste sa le evite si intra din nou la picioare, reusind de aceasta data un takedown, insa Godbeer se ridica repede refuzand solul. Zmarandescu lucreza si incerca o ghilotina insa pare extrem de obosit. Din nou Godbeer arunca crosee largi iar Zmarandescu intra la picioare insa nu reuseste, abandoneaza incercarea la picioare si conecteaza cateva lovituri bune pe finalul reprizei. Godbeer riposteaza cu lovituri bune la intampinare cu genunchiul sidaca ar mai fi avut timp arbitrul ar fi oprit lupta. Se incheie prima repriza si Zmarandescu in urma unei accidentari ( aparent coaste rupte)  abandoneaza. Lupta era daja incheiata oricum. Godbeer castiga prin TKO (abandon).

Robert Truesdale vs Sam Mensah
R1
Suntem in ultimul undercard al serii in care Rab Truesdale incaseaza cateva low kick bune din partea lui Mensah, acesta din urma ratand cateva lovituri extrem de puternice de brat, insa conecteaza mereu cu low kick-ul. Truesdale incerca sa foloseasca mai mult clinchul simtind ca acest lucru il va avantaja si duce lupta la sol. Mensah  reuseste sa iasa din "half guard", se ridica in picioare si incearca un " single leg takedown", pe care pana la urmail reusestesi intra direct in control lateral, din care castiga un "mount" din care in urma actiunilor adverasurului sau reuseste sa-i "ia spatele" lucrand la o sugrumare din spate. Truesdale reuseste insa sa intoarca nesperat situatia si conecteaza din garda cu un ground and pound extrem de puternic pana la interventia arbitrului de centru. Truesdale castiga prin TKO in prima runda.

Matt Ewin vs Leeroy Barnes
R1
Prima lupta a cardului oficial, Ewin intra direct la picioare, Barnes se apara si cauta o ghilotina, nu reuseste abandoneaza si cauta un triunghi, nereusind nici de aceasta data. Lupta se ridica in picioare, pentru putin timp insa, deoarece Ewin il duce din nou la sol incercand sa mentina postura superioara si sa faca ceva din ground and pound, insa nu reuseste sa conecteze, pentru putin timp Barnes reuseste sa se ridice din nou in picioare insa incaseaza un "slam" din partea lui Ewin, reuseste insa sa se ridice din nou si incearca o "kimura", insa Ewin se apara bine la sol si-i ia spatele exact in finalul reprizei.

R2
Barnes cauta sa loveasca si sa tina lupta in picioare,  Ewin intra la picioare si reuseste sa-l puna cu spatele la cusca. Barnes lipsit de variante duce din nou lupta la sol si intra din nou in garda laterala,  Ewin  se ridica si otine un takedown insa pare destul de obosit, pana la urma Barnes finalizeaza cu o ghilotina in finalul reprizei a 2-a. He seems quite tired though.

Antanas Jazbutis vs Dale Hardiman
R1
Lovituri de brat peste "umar" foarte bune conectate de Jazbutis, insa nu sunt foarte puternice, acest lucru permitandu-i lui Hardiman sa-l duca fara probleme la sol si sa lucreze din postura favorizanta, conectand din cand in cand, insa arbitrul ridica lupta in picioare. Jazbutis incearca o lovitura de picior din intoarcere si rateaza, insa va fi repede penalizat de Hardiman cu o puternica lovitura de genunchi.
R2
Se tatoneaza la inceputul rundei, apoi Jazbutis duce lupta la sol, insa este in garda lui Hardiman si nu reuseste sa obtina nimic. Se ridica si Hardiman il duce de aceasta data la sol fiind insa izolat de  Jazbutis in "half-guard" . Jazbutis se ridica in piciore siil preseaza pe Hardiman i peretel custii.
R3
Jazbutis incearca sa loveasca mai mul cu lovituri puternice pe brat si picior, incercand sa gaseasca lovitura de inchidere a luptei, Hardiman  executa o lovitura laterala de picior insa este surprins  fara aparare de o stanga puternica care-l clatina.  combinatii frumoase din partea lui Jazbutis, care reuseste sa conecteze cateva lovituri decente. Dupa o lupta stransa  castiga prin decizie unanima Dale Hardiman

Mark Tucker vs Tom Breese
R1
Breese deschide cu lovituri de uppercut la inceputul luptei, continuand lupta de aproape cu lovituri de genunchi la corp si directe de stanga pentru setarea distantei. Tucker  duce lupta la sol insa Breese mentine si aici pozitia top.
R2
Lectie de box din partea lui Breese, care puncteaza cu lovituri directe de bratcu care pregateste finalul, o lovitura extrem de puternica de genunchi la corp, incheind lupta.

Andrew Punshon vs Patrick Vallee
R 1
Vallee incearca o ghilotina insa Punshon se apara. Vallee este deasupra cautand o submisie insa pierde pozitia dominanta si de data aceasta Puina, pierde pozitia si Vallee intra in control lateral si apoi in  "nord - sud" . lupat se duce la sol cu multe schimbari de situatie
R2
Debuteaza cu lovituri bune din partea lui  Vallee,  genunchi la corp si croseu de stanga. Vallee finalizeaza prin armbar la jumatatea reprizei.

Jake Murphy vs David Round
R 1
Murphy incepe direct cu un "double leg" fara sa manifeste nici cel mai mic interes pentru lupta in picioare, ii ia spatele  si trece in mount, de unde incearca si rateaza o ghilotina, insa-si valorifica bagajul superior de grapling si reuseste cateva "slam-uri" intrand in control lateral de unde-l deschide pe Round cu o lovitura buna de cot.
R2
Lovituri bune pentru Murphy,  Round intra la picioare pentru insa rateaza takedown-ul si spre surprindera tuturoe un slam spectaculos proiectandu-l pe murphy, acesta insa actioneaza rapid ii trece la spate si finalizeaza lupta prin  "rear naked choke".

Przemyslaw Mysiala vs Jason Jones
R1
Takedown din partea lui Jason Jones  inca de la inceputul primei reprize, luptatorul reprezentand Golden Glory preia conducerea inca din prima repriza reusind un nou takedown  e pierde meciul in urma deciziei doctorului.

Jason Ball vs Colin Fletcher
R1
Inceput bun cu un box superb al lui Colin Flecher, ce combina frumos si leaga bine directa de stanga cu loviturile de picior, i se raspunde cu un croseu bun de stanga din partea lui Ball.
R2
Fletcher lucreaza mult la corp in aceasta repriza, Ball incasand cateva lovituri, insa nu suficient de puternice sa inchida lupta.
R 3
Ball se arunca in urmarirea lui Fletcher insa acesta se apara bine, controland lupta, o lupta tehnica soldata cu decizie unanima, castigator Fletcher.

Tom Watson vs Jack Marshman
R 1
Main event  in  BAMMA  cu titlul  mondial al categoriei mijlocii pe masa. Marshman loveste directe tinand o garda buna, in timp ce  Watson se duce direct la lovituri circulare de picior la cap. In combinatiile lui Marsmanlooks reuseste sa-l taie pe watson la ochiul stang, watson se infurie si incepe sa-l incolteasca accelerand ritmul.
R 2
Incepe asa cum s-a terminat prima repriza, Watson este in urmarire, in timp ce Marshman boxeaza pe pas inapoi, pana la urma Watson reuseste sa-l prinda si sa-l proiecteze intrand in control lateral si loveste puternic cu coatele, apoi cu pumnii si totul e gata. Centura ramane la Watson!

Horia Radulescu -www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA