Natiunea MMA

Revansa unui aligator
21/11/2017  Dupa KO-ul tehnic suferit in aprilie in fata lui Robert Whittaker, Ronaldo “Jacare” Souza este pregatit sa se intoarca in ring. Si nu oricum, ci pentru o reeditare a duelului cu Derek Brunson, pe care l-a invins acum 5 ani, prin KO la pumni, in gala Strikeforce de la San Diego.
  “Jacare” a dezvaluit, ieri, ca i s-a propus acest meci din cadrul UFC Fight Night 125 din 3 februarie 2018, de la Belem do Para (Brazilia), si a acceptat pe loc. Totusi, “aligatorul” este destul de sceptic in privinta disputarii acestei partide in tara sa natala deoarece asta ar insemna o noua deplasare pentru Brunson in afara Statelor Unite ale Americii.
  “Eu am spus un “Da” imediat. Sper doar ca Derek sa nu vina acum cu scuze privind locul si data confruntarii”, a scris Souza pe Twitter.
  In ultimul timp, Derek Brunson a calatorit mult in afara tarii, zburand in Australia, Noua Zeelanda si chiar in Brazilia. “Mijlociul” din Carolina de Nord vine dupa doua succese prin KO la pumni inregistrate in fata lui Dan Kelly, respectiv Lyoto Machida. Mai mult, ultimul l-a obtinut chiar in Brazilia, la Sao Paolo.
  In ciuda faptului ca Brunson nu a comentat inca asupra ofertei de revansa, posibilitatea de desfasurare a meciului ramane foarte mare tinand cont ca precedentul duel s-a jucat cu un contract UFC pe masa. Dupa victoria din 18 august 2012, “Jacare” a fost ales in randul luptatorilor Ultimate Fighting Championship, iar acum este cel mai potrivit moment de “razbunare” pentru Brunson.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA