Natiunea MMA

Revansa lui King Mo
03/04/2017  Muhammad Lawal l-a invins pe Quinton Jackson in capul de afis al Bellator 175 de la Rosemont, Illinois (Statele Unite ale Americii), si si-a luat revansa dupa esecul suferit la gala cu numarul 120, din mai 2014. La fel ca si atunci, meciul de la categoria grea a avut nevoie de 3 runde pentru a putea fi dat verdictul. Si de aceasta data a fost o decizie unanima a arbitrilor doar ca invingator a iesit “King Mo”. Incontestabil, Lawal si-a adjudecat prima si ultima repriza, in timp ce a doua runda a adus un oarecare echilibru in cusca. In final, toti arbitrii au punctat la fel: 29-28 pentru “King Mo”.
  Muhammad Lawal a reusit, asadar, a 21-a victorie (a noua in ultimele 11 intalniri) din circuitele profesioniste, facand uitata infrangerea prin KO tehnic la pumni in fala lui Mirko Filipovic, in faza a doua a Marelui Premiu Rizin de la finele anului trecut. Pentru el urmeaza un duel de foc impotriva lui Ryan Bader la Bellator 180: Silva impotriva lui Sonnen, din 24 iunie, de la Madison Square Garden (New York).
  De partea cealalta, Jackson s-a inclinat a 12-a oara in cariera, intrerupand un sir de 5 victorii la rand (4 dintre ele in Bellator si cealalta in UFC). Cu toate acestea, “Rampage” ramane unul dintre cei mai titrati luptatori MMA, avand la activ nu mai putin de 37 de succese, dintre care aproape jumatate prin KO.
  In cadrul aceluiasi eveniment de la Rosemont, Emmanuel Sanchez s-a impus, prin decizie unanima, in fata lui Marcos Galvao, Sergei Kharitonov l-a facut KO in runda inaugurala pe Chase Gormley, Noad Lahat a trecut de Lloyd Carter, in timp ce Steve Kozola a avut nevoie de o jumatate de minut pentru a-i aplica un KO tehnic la pumni lui Jake Roberts.
  Gala Bellator 175 a fost urmarita de aproape 12.000 de spectatori, incasarile ridicandu-se la peste un milion de dolari.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA