Natiunea MMA

Revansa dintre Eddie Alvarez si Shinya Aoki in gala Bellator 66 din Cleveland
02/03/2012

Asa cum era de asteptat, Eddie Alvarez va mai primi o sansa sa lupte cu Siniya Aoki in viitorul foarte apropiat.

Directorul executiv al Bellator FC, Bjorn Rebney a anuntat aseara pe contul sau de Twitter vestea despre aceasta lupta, care va avea loc in cadrul galei Bellator 66 din 20 aprilie. Inca nu se cunosc mai multe detalii despre evenimentul care se va desfasura la I-X Center in Cleveland.

Cei doi s-au intalnit prima data in Japonia in 2008, cand Aoki a iesit invingator dupa ce a reusit un heel hook dupa doar 92 de secunde trecute din lupta. Imediat dupa infrangere, Alvarez a semnat cu Bellator, unde a castigat turneul incaugural al categoriei usoare. El si-a aparat mai apoi cu succes titlul in fata castigatorului Sezonului 2, Pat Curran. Cu toate astea, el a fost facut KO in luna noiembrie de catre castigatorul Sezonului 4, Michael Chandler, pierzandu-si astfel centura de campion.

Aoki a fost depasit de doua ori de cand l-a invins pe Eddie, prima data de catre fostul campion al Shooto, Hayato Sakurai si mai apoi de catre campionul Strikeforce, Gilbert Melendez. El are acum la acitv o serie de sapte victorii consecutive, el invingandu-i printre altii pe Lyle Beerbohm, Rich Clementi, Rob McCullough si Satoru Kitaoka.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA