Natiunea MMA

Revansa dintre Dan Henderson si Vitor Belfort, Main Eventul galei UFC din Sao Paolo
03/08/2015Dan Henderson si Vitor Belfort se vor intalni din nou in Octogon pe 7 noiembrie, cand promotia americana UFC va pune in scena o gala la Sao Paolo, Brazilia.

Desi nu se cunosc inca alte lupte din acea seara, informatia a fost confirmata oficial de catre Dana White la conferinta de presa de dupa gala de samabata seara.

Henderson si Belfort au luptat pentru prima data in 2006, sub bannerul PRIDE, ocazie cu care Hendo a plecat acasa cu decizia unanima a arbitrilor judecatori. Belfort si-a luat apoi revansa intr-o maniera devastatoare la UFC Fight Night din noiembrie 2013, cand l-a facut KO pe Dan dupa doar 1:17 trecute din prima runda.

Henderson avea sase infrangeri consecutive la activ, dar si-a salvat cariera din UFC reusind un KO spectaculos in fata lui TIm Boetsch in mai putin de 30 de secunde la UFC Fight Night din data de 6 iunie. Vitor a pierdut ultima sa aparitie in cusca UFC, fiind invins prin TKO in prima runda de campionul Chris Weidman.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA