Natiunea MMA

Revansa dintre Chael Sonnen si Anderson Silva, programata in iunie in Brazilia
05/02/2012

Cea mai anticipata lupta din istoria categoriei mijlocii a UFC e aproape finalizata acum. In timpul conferintei de presa de dupa gala UFC 143, presedintele promotiei americane, Dana White, a confirmat faptul ca actualul campion al acestei divizii, Anderson Silva, isi va apara titlul in fata eternului sau rival, Chael Sonnen, in luna iunie in Brazilia.

"Nu e semnata inca, dar amandoi au acceptat verbal" a spus White.

El nu a confirmat si locatia acestei gale, dar au aparut deja informatii legate de posibilitatea organizarii ei pe un stadion de fotbal din Sao Paulo.

Vorbaretul pretendent la titlu, Chael Sonnen, a obtinut dreptul de a il provoca din nou pe campion dupa ce a reusit o decizie unanima in fata lui Michael Bisping la UFC 142.

Silva, pe de alta parte, sta pe tusa de la accidentarea suferita la umar in cea de-a noua lupta in care si-a aparat cu succes centura de campion a UFC, in gala cu numarul 134 impotriva lui Yushin Okami.

Cei doi s-au mai intalnit o data, la UFC 117, cand, spre surprinderea tuturor, Sonnen l-a dominat copios pe campion, acesta din urma reusind sa isi salveze obrazul cu o sugrumare triunghi norocoasa, cu doar 110 secunde ramase din cele 5 runde de lupta. De la acel meci, Sonnen a facut absolut tot ce ii sta in putinta sa obtina revansa. In cele din urma, Dana White i-a facut pe plac, dar ramane de vazut acum daca Chael va mai reusi o astfel de prestatie in fata campionului brazilian, chiar acasa la acesta.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA