Natiunea MMA

Revansa dintre Brandon Vera si Thiago Silva, programata la UFC on FX 3
02/02/2012

Asera tarziu, promotia americana UFC a anuntat organizarea revansei dintre Brandon Vera si Thiago Silva pentru gala UFC on FX 3, ce se va desfasura la Patriot Center in Farifax, Virginia in data de 15 mai.

Silva a castigat o decizie unanima in fata lui Vera la UFC 125 in Ajunul Anului Nou, dar brazilianul a picat mai apoi al testul anti-drog, iar decizia a fost schimbata in No Contest.

Thiago a primit atunci o suspendare de un an de zile si o amenda de 2500 dolari din partea Comisiei Atletice a Statului Nevada.

Vera a fost concediat imediat dupa acea infrangere, dar a primit o noua sansa dupa ce stirea despre testul antidrog picat de adversarul sau a fost facuta publica. El a revenit la victorie la UFC 137, intr-o lupta impotriva lui Eliot Marshal, prin decizie unanima.

Pe fight-cardul galei UFC 137 exista deja o alta lupta confirmata, confruntarea dintre Tom Lawlor si Jason MacDonald.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA