Natiunea MMA

Revansa dintre Alan Belcher si Yushin Okami, la UFC 155 pe 29 decembrie
17/09/2012

Yushin Okami si Alan Belcher vor avea de lucru in weekendul Ajunului Anului Nou. Gigantul american UFC a anuntat recent ca luptatorii de categoriei mijlocie se vor intalni intr-o confruntare de pe fight-cardul galei cu numarul 155 din istoria sa.

Belchet si-a adjudecat cea de-a patra victorie consecutiva, prin TKO, in fata lui Rousimar Palhares in luna mai. Luptatorul de 28 de ani si-a rupt mana in fata lui Palhares in timpul acelei lupte, si a stat pe tusa pentru a se reface.

El trebuia sa lupte cu Vitor Belfort la UFC 153, dar "The Phenom" a fost promovat sa lupte cu campionul greilor Jon Jones la UFC 152. Belchet s-a declarat mai mult decat satisfacut de aceasta stare de fapt, pentru ca ii va permite sa se refaca mai bine dupa o alta accidentare.

Okami a pus capat luna trecuta unei serii de doua infrangeri consecutive atunci cand l-a invins prin TKO pe Buddy Roberts la UFC 150. El a reusit o victorie prin decizia unanima a arbitrilor judecatori in fata lui Belcher la UFC 62 in august 2006.

UFC 155 are loc pe 29 decembrie in Las Veagas, Nevada si are drept Main Event lupta pentru titlul categoriei grele intre Cain Velasquez si Junior dos Santos, actualul detinator al centurii.

In acest moment, fight-cardul serii este urmatorul:

Chris Leben vs. Karlos Vemola

Matt Mitrione vs. Phil DeFries

Alan Belcher vs. Yushin Okami

Chris Weidman vs. Tim Boetsch

Joe Lauzon vs. Gray Maynard

Chael Sonnen vs. Forrest Griffin

Cain Velasquez vs. Junior dos Santos (UFC heavyweight champion)

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA