Natiunea MMA

Revansa din Forrest Griffin si Mauricio Rua va avea loc la UFC Rio
16/04/2011


Mauricio Rua                 vs                 Forrest Griffin

O revansa de proportii epice a confruntarii din septembrie 2007, dintre Forrest Griffin si Mauricio Rua, va avea loc la gala UFC care va fi organizata in orasul brazilian Rio de Janeiro in a doua jumatate a acestui an.

Presedintele UFC, Dana White, a confirmati ieri ca cei doi fosti campioni ai categoriei semi-grele se vor confrunta din nou.

Prima lupta dintre ei a avut loc la UFC 76, cand Griffin a reusit sa obtina victoria cu doar 15 secunde ramanse din confruntare, prin submisiei. El vine acum dupa o reusita in fata lui Rich Franklin la UFC 126, prin decizia unanima a arbitrilor de ring, si are acum un palmares de 18-6.

Rua a trebuit sa se recunoasca invins in ultima sa aparitie in Octogon, atunci cand a si pierdut titlul de la semi-grea, in fata lui Jon Jones, la UFC 128.

UFC 134 are loc la HSBC Arena in Rio de Janeiro, si va fi primul eveniment organizat de promotia americana in Brazilia din 1998.

In main-eventul serii, campionul categoriei mijlocii, Anderson Silva, isi va apara centura in fata eternulu chalenger, Yushin Okami.

Sursa - www.MMAfighting.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA