Natiunea MMA

Revanșa dintre Marius Zaromskis si Hayato "Mach" Sakurai stabilita la gala DREAM din 16 iulie
24/06/2011

Un alt campion a fost adăugat la următorul  eveniment DREAM si anume Campionul la Semi Mijlocie și cāștigătorul turneului la Semi Mijlocie din 2009 Marius Zaromskis care ii va acorda revanșa lui Hayato "Mach" Sakurai īntr-un meci la Finala Turneului la categoria Cocos - Fight for Japan: DREAM 2011.

Īnainte de prima lor īntālnire īn cursul turneului la Semi Mijlocie din 2009, Sakurai a īncercat din greu sa coboare la greutatea dorită și au fost ridicate īntrebări cu privire la disponibilitatea și angajamentul său de a lupta. Cu toate acestea, īn timpul luptei Sakurai s-a descurcat ok cu Zaromskis la īnceput, dar īn cele din urmă a fost făcut KO īn prima rundă.

De atunci, deşi Zaromskis a reușit inca doua victorii īn Japonia și să-si păstreze centura, a avut rezultate dezastruoase īn America unde a avut 3 īnfrāngeri si un meci nul. Sakurai a avut probleme si mai mari de la prima lor īntālnire unde a pierdut prin KO si a fost īnceputul unei serii de 4 īnfrāngeri din care nu a reușit inca sa īși revină.

Cardul complet al galei:


Finala Turneului la categoria Cocos - Fight for Japan: DREAM 2011 Japan
16 iulie la Ariake Coloseumul, Tokyo, Japonia

Centura DREAM la Categoria Semi Grea
Gegard Mousasi vs Hiroshi Izumi

Centura DREAM la Categoria Pana
Hiroyuki Takaya vs Kazuyuki Miyata

Finala Turneului la Categoria Cocos
Masakazu Imanari vs Hideo Tokoro

Locul 3 pentru Turneul la Categoria Cocos
Keisuke Fujiwara vs Kenji Osawa

Marius Zaromskis vs Hayato "Mach" Sakurai
Tatsuya Kawajiri vs Willamy Freire
Todd Duffee vs Nick Gaston
Eiji Mitsuoka vs Bruno Carvalho

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA