Natiunea MMA

Renzo Gracie vs Matt Hughes, la ADCC 2017 in Finlanda
23/08/2016Abu Dhabi Combat Club a anuntat recent o mult asteptata revansa: legendarul luptator de BJJ, Renzo Gracie, unul dintre cei mai cunoscuti membri ai celebrei familii braziliene il va intalni pe UFC Hall of Famer-ul Matt Hughes.

Lupta va avea loc la Espoo Metro Areena in Helsinki, Finlanda, gazda turneului final al Abud Dhabi Combat Club World Championship din acest an, care se va desfasura intre 22 si 24 septembrie.

Cei doi s-au mai intalnit o data in cusca UFC, la gala cu numarul 112, in anul 2010. Hughes a castigat atunci, dar multa lume a cerut atunci revansa. Aceasta aproape a avut loc la ADCC 2015, dar atunci Gracie a fost nevoit sa se retraga din cauza unei accidentari la genunchi.

Refacut complet, el e acum gata de lupta. Va fi o confruntare importanta pentru Gracie, care vrea cu siguranta revansa dupa ce in prima intalnire a fost facut KO de loviturile lui Hughes.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA