Natiunea MMA

Renzo Gracie vrea sa lupte la revenirea UFC in tara sa natala, Brazilia
23/12/2010

Renzo Gracie vrea sa stiti ca din punctul sau de vedere, cariera de luptator profesionist nu s-a incheia pentru legenda MMA-ului, si ca ar fi dispus sa apara pe fight cardul galei UFC din Rio de Janeiro, in 27 august 2011.

MMA Fighting a stat de vorba recent cu managerul lui Renzo, Ali Abdel Aziz, de la Dominance MMA Management, despre dorinta luptatorului de 43 de ani de a reveni in Octogon anul viitor.

"E visul lui renzo sa lupte in gala UFC in Brazilia" a declarat Abdel Aziz, "dar depinde de UFC si Dana White ca lucrul asta sa se intample."

Gracie, care are o academie de MMA in New York City, a pierdut debutul sau in UFC in fata lui Matt Hughes in luna aprilie in Abu Dhabi. Si desi nu a aratat prea bine in acea lupta, a declarat imediat dupa confruntare ca nu are de gand sa isi incheie cariera din artele martiale mixte.

Abdel Aziz a declarat ca desi nu au existat discutii serioase intre UFC si tabara lui Gracie despre participarea acestuia la gala din august anul viitor, dar a mentionat ca Renzo nu a fost concediat de promotia americana chiar daca a pierdut in fata lui  Hughes.

Avand in vedere ca Roger Gracie a semnat deja cu Strikeforce si ca Royce Gracie e putin prea batran ca sa urce in Octogon din nou, Aziz a mai spus ca ar fi corect ca un membru al celebrei familii sa apara in gala UFC din Rio.

"Un fight card UFC in Brazilia fara un Gracie nu are sens", a incheiat Aziz.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA