Natiunea MMA

Renzo Gracie a fost arestat in New York, dupa o altercatie cu un bodyguard
20/05/2014
Renzo Gracie, unul dintre cei mai cunoscuti membrii ai celebrei familii brazilien a fost arestat duminica seara in Manhattan, New York, dupa o altercatie la un club de noapte.

Conform martorilor oculari, Renzo a venit la club insotit de sapte alti barbati si a incercat imediat sa intre in fata randului. Imediat s-a produs o altercatie cu personalul responsabil pentru pastrarea ordinii, mai precis cu cel care supraveghea intrarea in local. Cu o pregatire extinsa in arte martiale mixte si mai ales in BJJ, Gracie a reusit se pare destul de usor sa il doboare pe acesta, sa intre in pozitie dominanta superioara si sa ii aplice mai multe procedee specifice.

Altercatia s-a extins apoi la restul grupului care il acompania pe acesta, barbatii intrand in conflict si ei cu paza localului. Se pare chiar ca unul dintre membrii grupului lui Renzo a folosit un con de demarcare pentru a il lovi pe un alt bodyguard. La scurt timp politia metropolitana a sosit la fata locului si i-a arestat pe toti cei sapte si pe Renzo.

nascut in Brazilia, Renzo are un palmares de 13-7-1 in MMA, sub bannerele PRIDE, Rings, International Fight League si K-1. El a luptat o singura data si in Octogonul UFC, in aprilie 2010 lin gala cu numarul 112 cand a fost facut TKO de Matt Hughes. Dupa aceasta infrangere, el s-a retras idin activitatea profesionista de MMA.

Sursa

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA