Natiunea MMA

Renan Barao s-a accidentat; UFC 161 are un nou Main Event
22/05/2013UFC a anuntat marti ca datorita unei accidentari la piciorul drept, Renan Barao, care a fost planificat sa fie capul de afis pentru debutul UFC din 15 Iunie in Winnipeg, a fost nevoit sa se retraga din show. Confruntarea dintre Rashad Evans si Dan Henderson a devenit nou Main Event.

Campionul interimar de la categoria cocos Renan Barao ar fi trebuit sa isi apere titlul in fata lui Eddie Wineland, dar a fost nevoit sa paraseasca UFC 161.

Co-main event-ul serii, confruntarea dintre Dan Henderson (29-9) si Rashad Evans (22-3-1) a devenit main event conform anuntului celor din UFC. Datorita faptului ca modificarea a fost facuta dupa ce au fost semnate contractele, presedintele Dana White a confirmat ca vor ramane 3 runde.

Conform clasamentelor UFC Henderson este al 3-lea contestatar fiind in spatele lui Lyoto Machida si Alexander Gustafsson. Evans este al 7-lea clasat in ierarhia valorica a categoriei semi-grele.

Barao (30-1-1) a suferit o ruptura de ligamente la piciorul drept. In timpul weekend-ului White a spus ca a existat o posibilitate ca el sa fi fost nevoit sa rateze show-ul din 15 Iunie de la MTS Centre din Winniped, Manitoba. Ar fi trebuit sa isi apere titlul in fata lui Eddie Wineland (20-8-1). Inca nu se stie daca Wineland va ramane in show, sau vor fi nevoiti sa reprogrameze lupta catre sfarsitului acestui an. De asemenea nu se stie cand va fi Barao capabil sa isi apere titlul.

Evans a avut unul dintre cele mai bune recorduri in UFC, inainte de a fi infrant la decizie de Jon Jones si Antonio Rogerio Nogueira. Henderson (42 ani) este o legenda in acest sport, avand ultima infrangere in fata lui Lyoto Machida in 23 Februarie la Anaheim, California. Inainte de aceasta infrangere, Henderson a fost considerat unul dintre contestatarii de top ai lui Jones, fiind programat sa lupte pentru titlu in 1 Septembrie, dar o accidentare la genunchi l-a fortat sa paraseasca show-ul UFC 151.

Lupta de la categoria semigrea intre fostul campion Mauricio “Shogun” Rua (21-7) si Nogueira (21-5) va deveni co-main eventul serii.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA