Natiunea MMA

Renan Barao isi apara titlul interim in co-Main Eventul galei UFC 165
05/07/2013Campionul interimar UFC de la categoria cocos Renan Barao va incerca sa isi apere titlul pentru a doua oara in co-main eventul UFC 165.

Oficialii UFC au anuntat confruntarea miercuri in urma unui interviu pentru Saskatoon StarPhoenix.

Barao si Wineland ar fi trebuit sa se intalneasca in cadrul UFC 161 pe 15 Iunie 2013, dar acest lucru nu a fost posibil datorita unei accidentari a lui Barao.

Acesta (30-1,1 NC) doreste sa obtina 31 de victorii consecutive. La doar 26 de ani, Barao detine un record de 5-0 in cadrul UFC, culminand cu o victorie la decizie asupra lui Urijah Faber, in urma careia a obtinut centura categoriei cocos. El si-a aparat titlul in fata lui Michael McDonald in Februarie printr-o victorie prin submisie in a parta runda.

Wineland (20-8-1), fost campion WEC, intra in competite avand victorii consecutive asupra unor luptatori din top 10 de la categoria cocos precum Scott Jorgensen si Brad Pickett.

UFC 165 va avea loc la Air Canada Centre din Toronto, Canada in 21 Septembrie. Confruntarea intre Jon Jones si Alexander Gustafsson va fi main eventul serii.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA