Natiunea MMA

Remy Bonjasky vs Anderson "Braddock" Silva, Main Eventul galei GLORY din 6 octombrie
20/08/2012

Promotia olandeza GLORY a facut publice mai multe detalii legate de urmatoarea gala pe care o va organiza. Si vestile sunt mai mult decat interesante.

Pe 6 octombrie 2012, in cadrul galei GLORY 2 Bruxelles, in Main Eventul serii, Remy Bonjasky isi face revenirea in activitatea profesionala impotriva unui adversar mai mult decat incomod, brazilianul Anderson "Braddock" Silva.

Va fi prima lupta a triplului campion mondial al K-1 in mai mult de 3 ani de zile, el fiind vazut ultima data la lucru in Grand Prixul din 2009. Dupa acea gala, el s-a retras in mod oficial din activitate, datorita unei accidentari la ochi care l-ar fi putut face sa isi piarda definitiv vederea daca continua sa lupte. Acum, se pare ca el s-a insanatosit si e dornic de actiune.

"Totul e la locul lui - sanatatea mea, sprijinul echipei mele si un loc in cea mai importanta competitie de kickbox din lume. GLORY a alcatuit un fight-card cu cei mai buni grei din lume - momentul pentru revenirea mea si incercarea de a deveni din nou campion mondial e perfect" a spus Remy.

 Bonjaski are la activ victorii in fata unor superstaruri ca Badr Hari, Alistair Overeem sau ernesto Hoost, si este fara discutie unul dintre cei mai importanti luptatori din istoria acestui sport. La 36 de ani, el are inca un cuvant important de spus in kickboxul profesionist mondial.

Cu toate acestea, Silva este o nuca greu de spart. Brazilianul are victorii in fata lui Freddy Kemayo, Hesdy Gerges sau Stefan Leko. Cea mai importanta prestatie a carierei sale a fost insa in fata luio Badr Hari, in ultima aparitie in ringa a marocanului, cand a aratat o tehnica excelenta si o forma cum nu a avut vre-o data in cariera, fiind aproape sa obtina victoria in fata acestuia. Va fi o lupta grea atat pentru Remy cat si pentru Silva.

Nu se stie inca lista completa a participantilor la gala GLORY 2, dar au fost deja confirmati Gokhan saki, Nieky Holzken, Filip verlinden si Andy Ristie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA