Natiunea MMA

Remy Bonjasky vine la Constanţa pentru gala SuperKombat din 2 august
30/07/2014
Triplul campion mondial Remy Bonjasky va sosi īn Romānia pentru a asista la gala Superkombat World Grand Prix de la Constanţa, programată pentru sāmbătă, 2 august, īn Sala Sporturilor. Surinamezul este al treilea invitat special care promovează evenimentul de pe litoral după actorii de la Hollywood, Christopher Atkins şi Erika Eleniak.

Starul īn vārstă de 38 de ani s-a retras de curānd din cariera de luptător, la un an şi jumătate de la revenire, şi īşi dedică timpul descoperirii unei noi generaţii de campioni, avānd deja o sală īn Almere, Olanda, acolo unde Superkombat va organiza următorul eveniment pe 27 septembrie.

"Īntotdeauna este o plăcere să-l vezi pe Cătălin Moroşanu īn ring, este un adevărat showman, are spectacolul īn sānge. Ultima oară l-am văzut īn Muntenegru şi a ajuns la un nivel foarte mare, mulţi nu credeau īn şansa lui acum cāţiva ani, sper că va lupta şi īn septembrie, īn Olanda. Abia aştept gala de la Constanţa, se anunţă cāteva meciuri spectaculoase", a spus Bonjasky, care a reuşit de-a lungul carierei să obţină 77 de victorii, dintre care 40 īnainte de limită.

Vineri seară, de la ora 22:00, Bonjasky, Moroşanu, dar şi restul sportivilor care vor lupta īn gala de la Constanţa vor fi prezentaţi oficial īn Piaţeta Cazino din Mamaia, pentru ca la scurt timp după să apară īn faţa publicului şi la Mamaia Music Awards.

Biletele pentru gala Superkombat World Grand Prix de la Constanţa īn care Cătălin Moroşanu īl va īnfrunta pe grecul Giannis "Hercule" Stoforidis costă 30 de lei şi s-au pus deja īn vīnzare, putānd fi achiziţionate de la Sala Sporturilor, dar şi de pe eventim.ro şi magazinele Germanos, Vodafone, Orange şi Domo din toată ţara.

COMUNICAT DE PRESAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA