Natiunea MMA

Remy Bonjaski semneaza cu GLORY, si revine in activitatea competitionala
15/06/2012

Telenovela "Remy Bonjasky" are in cele din urma un final. Au fost multe momente cand au existat voci care proclamau certitudinea ca el a semnat cu K-1, sau cu GLORY. Acum stim cu siguranta care e realitatea.

GLORY a anuntat in mod oficial ca Remy Bonjasky a semnat un contract de colaborare cu eu. El a stat pe tusa vreme de aproape doi ani din cauza unei probleme medicale la ochi, care se pare ca s-a agravat dupa operatie. "The Flying Gentleman" a declarat ca e refacut 100% si ca e gata sa revina in top.

Desi Bonjasky are 36 de ani, el intre cu siguranta in topul greilor din lume. Timpul petrecut la refacere e posibil sa fi avut efecte foarte benefice pentru el, dar ramane de vazut cum se va descurca intr-o lume cu totul altfel decat cea pe care a lasato in urma cu doi ani, cu Gokhan Saki si Errol Zimmerman in mare forma, cu Semmy Schilt revenit si el il la lupta. Pacat doar ca, din cauza razboiului rece dintre GLORY pe de o parte si K-1 Global si It's Showtime pe de alta parte, nu il vom putea vedea la lucru si in fata unor adversari ca Badr Hari, Anderson Silva si mai ales Daniel Ghita.

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA