Natiunea MMA

Razboiul romano-turc continua cu runda a doua, la GLORY 6 in Istambul
11/01/2013

Se stie de ceve vreme ca promotia olandeza GLORY va pune in scena o gala in Istambul, Turcia, pe 6 aprilie. Incet incet fight-cardul serii incepe sa prinda forma. Si, in stilul lor caracteristic, oamenii lui Bas Boon nu lucreaza cu jumatati de masura. Iar cum cel mai important luptator turc din istorie, Gokhan Saki, trebuia sa apara in gala, ei i-au gasit un adversar pe masura.

Mai tineti minte razboaiele romanilor cu turci, de acum mai multe sute de ani? Ei bine, pe 6 aprilie urmeaza sa vedem urmatoare runda a aceste rivalitati milenare. Daniel Ghita, cel mai titrat kickboxer roman din toate timpurile va urca in ring si va incerca sa ii strice lui Saki sabratoarea unei victorii acasa.

Cei doi s-au mai intalnit o data, in 2010, cand turcul a obtinut in cele din urma victoria in urma unui extra round, dupa un adevarat "razboi mondial" intre cei doi sportivi de top, considerati de marea majoritate a lumii kickboxului profesionist ca locul 2 si respectiv 3 in lume.

Presedintele GLORY, Pierre Andurand a confirmat lupta pe contul sau de Twitter, si a plusat cu inca o informatie: e posibil ca invingatorul dintre cei doi sa primeasca dreptul de a lupta cu Semmy Schilt pentru titlul de la categoria grea. Ca o informatie intersanta, atat Saki cat si Daniel au fost invinsi de Schilt in piramida finala a galei GLORY 4 din Tokyo, la sfarsitul anului trecut.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA