Natiunea MMA

Ray Sefo vs Valentijn Overeem, in gala Strikeforce din 12 februarie
06/01/2011

Acum ca Turneul Categoriei Grele a Strikeforce este anuntat oficial, au inceput sa apara tot mai multe detalii despre modul in care acesta se va desfasura.

Una dintre intrebari este ce se va intampla daca unul dintre concurenti se accidenteaza sau nu primeste liceenta pentru a lupta (cu referire evidenta la Josh Barnett).

Nu va faceti griji, Strikeforce s-a gandit si la asta.

Organizatia bazata in San Jose va pune in scena lupte de rezerva, care urmeaza sa determina ce luptator va lua locul unuia dintre cei opt oameni din turneul propriuzis in caz de nevoie. Prima confruntare de rezerva a fost deja anuntata, intre Lavar Johnson si Shane Del Rosario.

Invingatorul din aceasta lupta va fi primul care va primi dreptul de a intra in turneu, daca va fi nevoie.

A doua lupta de rezerva ii va pune fata in fata pe veteranul K-1 Ray Sefo si pe fratele campionului categorie grele a Strikeforce, Valentijn Overeem

Amandoua lupte de rezerva urmeaza sa aiba loc in gala din 12 februarie din East Rutherford, New Jersey.

Pe tabelul principal al acestei gale urmeaza sa concureze numai luptatori de categorie grea, intre ei numarandu-se si sfert-finalistii turneului, Fedor Emelianenko vs Antonio Silva si Andrei Arlovski vs Sergei Kharitonov.

Directorul executiv al Strikeforce, Scott Coker, a declarat ca Daniel Cormier, care lupta cu Devin Cole in gala Challengers 13 din 7 ianuarie, poate fi unul dintre luptatorii care intra in turneu daca va fi nevoie de un inlocuitor.

Geno Mrosko - www.mmamania.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA