Natiunea MMA

Ray Sefo vs Dave Huckaba, Tyrone Spong vs Angel DeAnda pe fight cardul WSOF 4
02/07/2013Presedintele World Series of Fighting Ray Sefo va concura pentru prima data in ultimii doi ani impotriva lui Dave Huckaba pe 10 August in cadrul WSOF 4.

“Acest eveniment va fi cu siguranta cel mai deosebit din ultima perioada, avand un nivel foarte mare de talent. Ca promoter, sunt foarte mandru de acest fight card.”

In plus fata de aceasta confruntare, evenimentul ii va avea si pe kickboxerul Tyrone Spong luptand impotriva lui Angel DeAnda, si pe Tyson Griffin impotriva lui Gesias Cavalcante. Gala va avea loc la Citizens Bank Arena din Ontario, California, fiind difuzat live pe NBC Sports Network.

Main cardul serii ii mai cuprinde si pe Marlon Moraes vs Brandon Hempleman. In plus, fostul campion XFC de la categoria usoara Nick Newell va avea debutul in acea seara impotriva lui Keon Caldwell.

Fiind cunoscut in principal pentru cariera sa din kickboxing, Sefo, a concurat doar de 4 ori in MMA,  avand victorii inainte de infrangerea primita din partea lui Valentijn Overeem in Februarie 2011. Huckaba este un profesionist care a catigat 9 din ultimele 10 lupte.

Spong a avut debutul in MMA in Noiembrie anul trecut, infrangandu-l prin knockout pe Travis Bartlett in minutul 3:15. Intre timp, DeAnda a capturat coroana categoriei semigrea prin infrangerea lui Anthony Ruiz in TPF 15.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA