Natiunea MMA

Ray Sefo spune ca promotia japoneza K-1 ii datoreaza lui si celor de la Golden Glory 1,5 milioane $
19/04/2011

Ray Sefo este doar unul din seria tot mai lunga a luptatorilor care au probleme financiare cu promotia japoneza K-1, si mai precis cu compania din spatele acestui brand, Fighting and Entertainment Group.

Se pare ca si in cazul sau, ca si in cazul Golden Glory, problemele vin de la incapacitatea japonezilor de a isi plati datoriile fata de parteneri.

Intr-un interviu de aseara la TapouT Radio, Ray a vorbit pe larg despre aceasta situatie.

"In acest moment ei imi datoreaza 700.000$. Din ce am auzit ei au probleme foarte mari. Situatia lor tot nu s-a schimbat. Asa ca e tot un joc de asteptare, sa vedem daca o sa fim platiti sau nu. Le-am spus dupa ultima lupta ca nu mai urc in ring pentru ei pana nu imi primesc toti banii."

"Am auzit ca multi oameni din stafful lor, care sunt acolo si de 15 ani, au demisionat. Am primit recent un mail prin care se spune ca de acum incolo toate comunicatiile cu ei trebuie sa aiba loc prin Tanigawa. Omul asta nu vorbeste engleza, asa ca atunci cum putem sa vorbim cu ei?"

"Problema e ca daca ii dam in judecata si ei intra in faliment, atunci raman eu cu datorii la avocati, asa ca e o situatie in care ies in pierdere orice as face."

"Din ce am auzit, din surse sigure, se pare ca ei datoreaza Golden Glory 800.000 $. Au asa de mari datorii incat sunt nervos, suparat si trist in acelasi timp."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA