Natiunea MMA

Ray Sefo se va intoarce in cusca pe 10 august la World Series of Fighting
11/06/2013Ray Sefo nu este doar presedintele World Series of Fighting ci este si unul dintre luptatori.

Sefo, 42, a anuntat luni in cadrul MMA Hour ca in plus fata de indatoririle de presedinte WSOF, se va intoarce in cusca sa lupte pentru al patrulea eveniment al organizatiei ce va avea loc in 10 August in Citizens Bank Arena din Ontario, California. Tot aici il vom putea vedea pe fostul pretendent la titlul UFC de la categoria usoara Tyson Griffin luptand cu un oponent nedeterminat inca.

Inca nu se cunoaste nici oponentul lui Sefo din WSOF 4, dar e posibil sa fie unul care ar fi trebuit sa lupte in WSOF 3. De aici putem sa concluzionam ca David Huckaba si Rolles Gracie ar fi candidati pentru aceasta confruntare.

Sefo are 2-1 in MMA-ul profesional, avand ultima lupta in 2011 in cadrul Grand Prix-ului Strikeforce de la categoria grea. Atunci a fost infrant in prima runda de catre Valentijn Overeem. Nativul neozeelandez a avut o cariera in kickboxing, castigandu-si locul in finalele K-1 World Grand Prix si este campion in Muay Thai. De asemenea are un palmares de 5-1 in boxul profesional. 

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA