Natiunea MMA

Ray Sefo ii ia locul lui Ruslan Karaev la K-1 World Grand Prix Final 16 din Coreea de Sud
21/09/2010

Dave Walsh - www.headkicklegend.com

Cand au aparut zvonuri ca va fi o scimbare pe fight-cardul galei K-1 World Grand Prix Final 16, ce urmeaza sa aiba loc pe 2 octombrie in Seoul, Coreea de Sud, toata lumea a crezut ca este vorba fie de Badr Hari, fie de Remy Bonjasky, cele doua nume mari care nu au fost anuntata ca facand parte din Final 16. Astazi, Michael Schiavello, supranumit si "The Voice", a anuntat pe contul sau de Twitter ca este de fapt vorba despre Ray Sefo, care va urca in ringul K-1.

Au aparut informatii si din alte surse ca Ruslan Karaev s-a retras, posibil din cauza unei accidentari, si ca Ray Sefo vs Tyrone Spong va avea acum loc. Chiar si Schiavello a confirmat acest lucru.

"@SugarRaySefo il va inlocui pe Ruslan Karaev. Asa ca va fi fratele meu Sugar Ray vs Tyrone Spong in Final 16. ABIA ASTEPT!"

Ray Sefo a vorbit nu o data despre o ultima incercare de a castiga gloria in K-1 World Grand Prix, mai ales ca in acest moment, cariera lui in MMA, din promotia Strikeforce, pare sa fie in impas. Ultima data cand l-am vazut pe acesta in ringul K-1 World Grand Prix a fost in 2009, cand a trebuit sa se recunoasca invins de Gokhan Saki.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA