Natiunea MMA

Raul Catinas si Hesdy Gerges lupta la K-1 World Grand Prix Final 16 din Tokyo
07/08/2012

Desi organizatia K-1 Global Hondings nu a anuntat inca nimic oficial in ceea ce priveste luptatorii care urmeaza sa participe la gala Final 16 a World Grand Prixului din 2012, mai multe nume importante au fost deja mentionate pentru fight-cardul serii.

Dupa ce mai multe surse au confirmat prezenta lui Dzevad Poturak, Paul Slowinski, Mirko Cro-Cop, si Ben Edwards, au aparut si zvonuri legate de o posibila participare a lui Catalin Morosanu si Serghei Laschenko, dar acestea nu au putut fi inca verificate. S-a discutat chiar si despre posibila aparitie a lui Daniel Ghita in gala de la Tokyo, dar nici acest lucru nu a putut fi confirmat din surse independente.

Acum, Thom Hrinck a declarat ca Hedy Gerges si Raul Catinas, doi dintre sportivii pe care ii pregateste la Chakuriki Gym vor face si ei parte din fight-cardul serii de 14 octombrie. Raul este unul dintre cei mai urmariti tineri kickboxeri din Romania, cu o evolutie buna, chiar daca inconsistenta, a carui revenire in forma si a relansarii in lumea mare a acestui sport i se datoreaza in mare masura lui Thom. Gerges este considerat de foarta multa lume un luptator de Top 10 in categoria grea din lume, iar prezenta lui va da si mai multa legitimitate World Grand Prixului din acest an.

Vom reveni cu mai multe informatii pe masura ce acestea devin disponibile.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA