Natiunea MMA

Raul Catinas renunta la Kickbox si face trecerea spre MMA-ul profesionist
06/10/2015Inca un sportiv de top din kickbox-ul profesionist renunta la o cariera indelungata si plina de rezultate bune pentru a face trecerea spre MMA.

Raul Catinas, considerat la un moment dat cel ma bun tanar talent din Romania si unul dintre cei mai interesant de urmatiti prospecti din intreaga lume a categoriei grele a decis sa puna punct aparitiilro sale in ringul de K-1 si sa isi incerce norocul in artele martiale mixte.

Vestea vine la scurt timp dupa ce alti cativa kickboxeri de top, campioni ai GLORY, Rico Verhoeven si Robin van Roosmalen au fcaut publice planurile lor de a debuta si in galele de MMA. Chiar daca olandezii nu vor renunta la arta care i-a facut celebri, se contureaza un trend tot mai important pe piata artelor martiale profesioniste din lume. Iar Raul pune punctul pe I la acest capitol.

"Kick-boxul a fost prima mea iubire si mi-am dorit sa ajung campion, poate mai mult decat oricare alt sportiv dar drumul meu pare sa nu fie acesta..." spune el intr-o postare recenta pe contul sau de Facebook. "Din cauza scaderii kick-boxului la nivel mondial, banilor putini si multe altele am decis cu parere de rau sa imi inchei cariera" a completat sportivul roman.

Dar pentru ca Raul nu e Raul fara lupta, el isi va indrepta atentia si energia spre o disciplina mai complexa, mult mai cautata la aceasta ora la nivel mondial.

"Faptul ca viata m-a adus la una dintre cele mai bune sali de MMA din lume, AllStarGym din Stockholm, crezand in destin si bazandu-ma pe ceea ce simt, am hotarat sa imi incep cariera in MMA-ul profesionist."

Nu va fi un drum usor pentru Raul, un striker prin excelenta, dar locatia aleasa, sala unde se pregateste si Alexander Gustafsson, unul dintre pretendentii la titlul semi-greilor UFC, ii da o sansa foarte importanta, de care speram sa reuseasca sa profite. Ne dormi sa il vedem curand intr-una din marile promotii de MMA ale lumii, si de ce nu poate si acasa in Romania intr-una din custile care exista cum la noi in tara.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA