Natiunea MMA

Raul Catinas lupta pe 19 aprilie la Final Fight 3, in Split, Croatia
05/04/2013Final Fight, promotia detinuta de catre Orsat Zovko, cunoscuta pentru organizarea K-1 World Grand Prix Final din Zagreb si pentru gala Final Fight de anul trecut in care Mirko Cro-Cop a luptat cu Ray Sefo revine in lumina reflectoarelor cu gala numarul 3.


Desi tocmai au organizat cu succes finala K-1, echipa croata pune deja in scena FF3 "Jurkovic vs Catinas", pe 19 aprilie in Split, Croatia.


Si chiar daca au fost anumite critici referitoare la detalii de culise ale galei K-1, fight-cardul evenimentului din aceasta luna si capacitatea organizatorica a croatilor ii face demni de urmarit in viitorul apropiat.


Fight-cardul serii de 19 aprilie are mai multe nume interesante pe lista, dintre care ies in fata, in mod evident, main eventul dintre Raul Catinas si Igor Jurkovic dar si co-main eventul dintre Pavel Zhuravlev si Luca Panto.


Adversarul lui Raul este unul dintre sportivii obisnuiti cu scena mare a kickboxului profesionist mondial. El a concurat in ultimul timp in galele GLORY 2, unde l-a invins prin TKO pe Tony Gregory, si GLORY 4 Heavyweight Grand Slam unde a trebuit sa se recunoasca infrant de unul dintre cei mai in forma sportivi la ora actuala, Anderson "Braddock" Silva.


Ca un amanunt interesant, gala din Split va avea atat confruntari de kickbox cat si de MMA, la mai multe categorii de greutate.


Fight-card

KB HW: Igor Jurković (CRO) vs. Raul Catinas (ROM)

KB HW: Pavel Zhuravlev (UKR) vs. Luca Panto (ITA)

MMA HW: Ante Delija (CRO) vs. Michail Laprakis (GRE)

KB -95kg: Agron Preteni (CRO) vs. Mamadu Keta (BEL)

MMA -93kg: Christian Golčić (SWE-CRO) vs. Tomislav Spahović (BiH)

KB -90 kg: Toni Milanović (CRO) vs. Ibrahim El Bouni (MAR)

MMA -77kg: Dejan Milošević (CRO) vs. Bojan Kosendar (SLO)

KB HW: Mladen Kujundžić (CRO) vs. Rok Štrucl (SLO)

KB -81kg: Zlatko Bajić (CRO) vs. Spanias Vaggelis (GRE)

MMA -93kg: Teo Radnić (CRO) vs. TBA

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA