Natiunea MMA

Raul Cătinaş se antrenează cu Badr Hari pentru revenirea în SuperKombat
17/02/2012

Comunicat de presa

Luptătorul de K-1 Raul Cătinaş îşi pregăteşte revenirea în circuitul SuperKombat, programată pe 25 februarie, în compania celebrilor Badr Hari şi Malvin Manhoef. De şase săptămâni, sportivul se antrenează sub comanda lui Mike Passenier la celebra sală olandeză Mike’s Gym.

După o pauză de un an şi trei luni, Cătinaş va lupta din nou în singurul circuit internaţional condus de un român, urmând să-l înfrunte pe turcul Yuksel Ayadin. “În toată această perioadă am renunţat la antrenamente pentru că am avut şi problem cu accidentările, dar acum îmi propun să fiu mai puternic ca niciodată. Am întâmpinat câteva dificultăţi la antrenamente din cauza perioadei de repaus, dar voi fi apt pentru meci. Nu contează cine îmi va fi adversar, contează doar să câştig”, a spus sportivul în vârstă de 23 de ani.

Cel porecilt “Iron” e impresionat de condiţiile de pregătire din Olanda dar mai ales de antrenamentele conduse de Mike Passenier. “Îmi place foarte mult aici. Sunt antrenamente barbare. Dacă aţi văzut filmul Spartacus, cam aşa e şi aici. E o sală de gladiatori. Am făcut sparring cu Badr Hari, Malvin Manhoef şi cu Sergey Lascenko, campionul SuperKombat din 2011. Mă simt bine şi dacă voi continua la aceasă seară, în toamnă voi fi mai bun decât am fost vreodată”, a adăugat Raul Cătinaş, care a disputat ultimul meci pe 20 noiembrie 2010, când l-a învins la decizie pe americanul Imani Lee.

Cine e Raul Cătinaş

Născut pe 6 august 1988 la Lugoj, Cătinaş a început kick-boxingul în 2004, pe când avea doar 16 ani, iar trei ani mai târziu şi-a făcut debutul în circuitul Local Kombat, deveni între timp SuperKombat. La 1,82 m şi 107 kg, românul a devenit în 2010 cel mai tânăr luptător, după Badr Hari, calificat în Final 16 de la Seul. În carieră a adunat 13 victorii (6 KO) şi 4 înfrângeri, însă niciuna înainte de limită. Printre victimele sale se numără Stefan Leko, Dzevad Poturak şi Mindaugas Sakalauskas.

Bonjaski va fi prezent la SuperKombat Podgorica

A doua ediţie a circuitului, care în 2011 s-a transformat din Local Kombat în SuperKombat la nivel internaţional, va debuta în capitala Muntenegrului, Podgorica, pe 25 februarie. Gala va fi organizată la Moraca Sports Arena, o sală cu o capacitate de 7.000 de locuri, iar la eveniment şi-au anunţat participarea preşedintele şi prim-ministrul Muntenegrului. De asemenea, vor fi prezenţi doi dintre cei mai mari luptători din istorie, croatul Branko Cikatic, primul campion al promoţiei japoneze, şi Remmy Bonjaski, încoronat de trei ori rege al K-1.

Alin Huiu - Ofiter de presa al SuperKombat
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA