Natiunea MMA

Rashad Evans vs Ryan Bader, confirmata oficial pentru UFC 192
09/07/2015Presedintele UFC, Dana White, a confirmat in mod oficial confruntarea dintre Rashad Evans si Ryan Bader, programata pentru gala cu numarul 192 din istoria organizatiei. Gala va avea loc la Toyota Centere in Houston, pe 3 octombrie. Inca nu se cunosc alte confruntari programate pe fight-cardul serii.

Evans nu a mai concurat de la victoria in fata lui Chael Sonnen la UFC 167 in noiembrie 2013. El trebuia sa lupte cu Glover Teixeira la UFC Fight Night in Brazilia pe 22 februarie, dar dupa ce adversarul sau s-a retras, el a ales sa faca o noua operatie la genunchi, pentru a corecta o ruptura de ligamente dupa lupta cu Daniel Cormier la UFC 170.

Bader are patru victorii consecutive la activ, din care ultima a fost o victorie la decizie neunanima in fata lui Phil Davis la UFC on FOX 14. El ceruse o lupta cu Daneil Cormier dupa ce acesta a castigat centura categoriei semi-mijlocii, dar UFC l-a ales pe Alexander Gustafsson drept urmatorul sportiv care primeste dreptul de a lupte pentru centura.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA