Natiunea MMA

Rashad Evans se pregateste alaturi de kickboxerii Tyrone Spong si Cosmo Alexandre pentru UFC 133
25/07/2011

Pe 7 august, Rashad Evans va urca in Octogon impotriva unui revitalizat Tito Ortiz, in chiar Main Eventul galei UFC 133 din Philadelphia.

In cadrul pregatirii pentru aceasta lupta, "Sugar" Evans a ridicat stacheta nivelului sau de pregatire pe partea de striking si a inceput sa se antreneze alaturi de superstarurile kickboxului mondial Tyrone Spong si Cosmo Alexandre.

In ultimul timp au aparut informatii ca Alexandre ar incerca sa faca trecerea spre MMA, iar pregatirea alaturi de "Blackzilienii" de la Imperial MMA e o foarte buna modalitate de a incepe acasta tranzitie.

Cosmo lupta cu Sakmongkol Sitchuchoke pe 20 august intr-o confruntare de Full Muay Thai Rules, iar Tyrone Spong vine dupa o victorie reusita in fata lui Loren Javier Jorge intr-o gala It's Showtime din 18 iunie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA