Natiunea MMA

Rashad Evans: "UFC nu a vrut sa organizeze revansa cu Rampage"
16/02/2011

Rashad Evans spune ca nu el este de vina pentru neorganizarea revansei cu Quinton "Rampage" Jackson la UFC 130.

Au existat zvonuri ca cei doi rivali urmau sa se intalneasca in luna mai dupa ce Evans a fost fortat sa se retraga din lupta cu Mauricio "Shogun" Rua la UFC 129, ca urmare a unei accidentari.

"Am vrut sa o fac. Urma sa lupta in mai. Cand am auzit ca Thiago Silva nu mai lupta m-am gandit 'OK, am sa lupt cu Rampage din nou' dar apoi ei l-au pus pe Matt Hamill acolo. Nu au vrut sa organizeze lupta asta din cine stie ce motiv" a declarat Evans pentru ProMMA Radio.

Evans a negat ca accidentarea la genunchi care l-a facut sa se retraga din confruntarea cu Shogun l-ar fi oprit sa lupte si cu Jackson la UFC 130.

"As fi gasit o modalitate. As fi incercat. Fac un tratament foarte agresiv la genunchi, si ma gandeam ca am sa fiu pregatit" a spus el.

Se pare ca Jackson va da piept cu Matt Hammil la UFC 130, in timp ce Evans va ramane in continuare pe margine. Ca o ironie a sortii, Evans nu a mai luptat de la UFC 116, cand l-a invins pe Quinton, tocmai pentru ca dorea sa lupte impotriva lui Shogun Rua pentru centura de campion.

Locul sau in confruntarea cu campionul categoriei semi-grele a fost acum luat de Jon Jones, care l-a invins in ultima sa aparitie pe Ryan Bader la UFC 126 si a aflat imediat dupa lupta ca urmeaza sa urce din nou in Octogon pentru centura de campion a lui Mauricio.

Sursa - www.fightersonlymagazine.co.uk
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA