Natiunea MMA

Raportul Fightmetric UFC 117:Chael Sonnen il depaseste la lovituri pe Silva cu 320 la 64
09/08/2010

Horia Ciocan

Site-ul de specialitate Fightmetric.com, care publica rapoarte detaliate despre statisticile de lupta la fiecare gala importanta din UFC a dat publicitatii informatiile referitoare la showul cu numarul 117 din istoria promotiei americane. In mod evident, cele mai asteptate au fost cele referitoare la Main Eventul serii, lupta pentru titlul categoriei mijlocii dintre campionul Anderson "The Spider" Silva, si challengerul Chael Sonnen.

Datele dezvaluie inca o data realitatea pe care toti cei ce au urmarit lupta au remarcato deja: Chael Sonnen l-a dominat copios pe campion. Surpriza vine insa la cat de mult l-a dominat. Numarul total de lovituri aruncate de Sonnen care si-au atins tinta se ridica la un impresionant 320, pe cand Silva, considerat de foarta multa lume drept unul dintre cei mai buni luptatori de stand-up din MMA la ora actuala, avand la activ si lupte profesioniste de box si Muay Thai, a lansat doar 64 de lovituri.

Din punct de vedere al tintei acestor lovituri, 251 din procedeele lui Sonnen s-au indreptat spre cap, 46 spre corp si 23 spre picioare, in timp ce campionul a reusit 52 la cap, 9 la corp si doar 3 la picioare in cele cinci runde de lupta.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA