Natiunea MMA

Raportul FightMetric confirma superioritatea lui "Bigfoot" Silva in fata lui Fedor
14/02/2011

FightMetric este furnizorul oficial de statistica a luptei pentru promotia americana UFC. Cu toate acestea, ei furnizeaza date si pentru celelalte promotii de MMA, iar raportul luptei dintre Antonio "Bigfoot" Silva si Fedor Emelianenko, dar publicitatii la o zi dupa confruntarea din cadrul Strikeforce Heavyweight Grand Prix, confirma justetea rezultatului final.

"Silva a aruncat 28 de lovituri importante care si-au atins tinta, cu opt mai mult decat oricare alt oponent din cariera lui Fedor. Cele doua doborari reusite de el il pun la egalitate cu Mark Coleman si Kevin Randleman. La capitolul incercari de submisie, Antonio Silva este la egalitate cu conationalul sau Fabricio Werdum, cu trei incercari intr-o singura lupta impotriva luptatorului rus."

Silva a aruncat nu mai putin de 119 lovituri de brate, dintre care 63 si-au atins tinta, in timp ce Fedor a punctat cu 36 de lovituri dintr-un total de numai 68, doar cu putin mai mult de jumatate din reusita brazilianului.

Mai mult, desi cunoscut pentru abilitatile sale in lupta la sol, Fedor nu a incercati nici o data sa il duca pe Silva la sol, in timp ce "Bigfoot", poate mai confident in tehnica sa de jiu-jitsu, a incercat 4 si a reusit 2 doborari.

Realitatea a fost mai mult decat evidenta si pentru cei care au urmarit lupta, in direct sau in inregistrarile video, imaginea lui Fedor cu ochiul stang inchis de loviturile de ciocan ale masivului sau adversar fiind doar consecinta unei confruntari castigate pe merit de Silva.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA