Natiunea MMA

Rani Yahya ii ia locul lui Jose Aldo in lupta cu Chad Mendes de la UFC 133
25/05/2011

Preferand sa ramana activ decat sa astepte inca o sansa la titlu, Chad Mendes a acceptat sa lupte cu Rani Yahia la UFC 133 pe 6 august, in Philadelphia.

Presedintele UFC, Dana White a declarat marti ca aceasta lupta a fost organizata din cauza incertitudinii care inconjoara revenirea lui Jose Aldo in Octogon.

UFC incerca sa ii puna fata in fata pe Aldo cu Mendes la UFC 133, dar Aldo a cerut mai mult timp pentru a se reface dupa ultima sa prestatie, declarand ca nu vrea sa intre nepregatit si neodihnit intr-o noua confruntare pentru titlu. Suspendarea medicala pe care a primito dupa UFC 129 a fost de asemenea un alt factor care a contribuit la decizia sa.

Aldo a declarat pe Twitter, in ciuda zvonurilor aparute, ca nu s-a accidentat din nou si ca va fi gata de lupta in septembrie sau octombrie.

La 26 de ani, Mendes are un palmares profesionist perfect, de 10-0. El se pregateste la Team Alpha Male a lui Urijah Faber, reusind patru victorii consecutive in WEC inainte de absorbtia in UFC. In luna februarie, el si-a facut cu succes debutul in cea mai mare promotie de MMA a lumii, trecand la decizie de Michihiro Omigawa.

Yahya (16-6) este cunoscut pentru tehnica sa de grappling, obtinand rezultate bune la ADCC in 2005 si 2007. In perioada cand a luptat pentru WEC a reusit un palmares de 4-3. La fel ca si Mendes, el a debutat cu succes in UFC cu o victorie la decizie in fata fostului campion al WEC Mike Brown.

UFC 133 va avea ca Main Event lupta dintre Rashad Evans si Phil Davis.

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA