Natiunea MMA

Randy Couture ramane fara un dinte dupa lovitura lui Lyoto Machida
04/05/2011

Lyoto Machida l-a lovit atat de puternic pe Randy Couture in co-Main Eventul galei de sambata seara, incat i-a scos un dinte din gura. Presedintele UFC, Dana White, aflat chiar pe marginea custii, aproape ca l-a prins.

Couture a fost oprint in prima runda a confruntarii cu Machida de un procedeu pe care multi il proclama deja drept "Lovitura de picior a Anului". Cand si-a revenit din soc, Couture avea impresia ca a fost lovit cu pumnul de catre brazilian.

"Credea ca a fost lovit cu pumnul" spune Dana White. "Am intrat in Octogon sa vorbesc cu el si l-am intrebat daca e OK. 'Da, m-a lovit in dinte' mi-a raspuns el. Si dintele i-a cazut in timp ce imi arata asta! I-am promis ca ii punem altul, unul mai bun, cand mergem in Vegas."

Couture si-a anuntat retragerea imediat dupa lupta, in concordanta cu declaratiile sale de dinaintea luptei. El isi va indrepta atentia spre alte provocari pe care viata i le va pune inainte de acum incolo.

Machida a pus capat unei serii de doua infrangeri consecutive cu victoria de sambata seara. Lovitura sa a fost foarte similara cu cea reusita de colegul sau de la Blackhouse, Anderson Silva in fata lui Vitor Belfort. Fostul superstar al marelui ecran Steven Seagal a pretins ca el este cel care i-a invatat acest procedeu atat pe Silva cat si pe Machida, dar tatal lui Lyoto a declarat ca el este de fapt in spatele acestuia.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA