Natiunea MMA

Randy Couture despre retragerea sa din MMA: "Cred ca a venit timpul"
20/04/2011

Sfarsitul este in din ce in ce mai aproape pentru Randy Couture.

UFC Hall of Famer-ul a reafirmat ieri ca lupta cu Lyoto Machida este punctul final al unei cariere care se intinde de-a lungul a 14 ani.

"Cred ca a venit timpul sa imi focalizez atentia pe alte lucruri care vreau sa le fac in viata dupa lupta" a spus el.

Decizia de a isi atarna manusile in cui a venit de nicaieri.

"A fost o tranzitie in desfasurare pentru mine. Vreau sa plec in termenii mei, atunci cand cred ca e de ajuns. Cred ca cel moment  a venit."

La 47 de ani, el are o activitate din ce in ce mai intensa pe marele ecran, in productii cinematografice. Are acum in program sa filmeze "Hijacked" imediat dupa UFC 129 si sa inceapa lucrul la "The Expendables 2" in luna august.

Couture mai detine si o serie de sali de antrenament Xtreme Couture, care are sediul si principala locatie in Las Vegas.

Unul dintre cei doi luptatori care a detinut titlul la doua divizii de greutate, Couture (19-10) s-a retras dupa a doua infrangere in fata lui Chuck Liddell la UFC 57, dar a revenit 13 luni mai tarziu si a cucerit titlul categoriei grele de la Tim Sylvia la UFC 68. El si-a aparat apoi titlul o data, inainte ca o disputa contractuala cu promotia americana sa ii aduca demisia. La revenirea in Octogon, un an mai tarziu, a pierdut centura de la categoria grea in fata lui Brock Lesnar.

El a declarat in mod repetat ca nu are de gand sa ramana activ chiar daca nu mai poate concura la cel mai inalt nivel, si se pare ca acum a ajuns la concluzia ca a venit momentul pentru asa ceva.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA