Natiunea MMA

Randy Couture alege Bellator in defavoarea UFC, si va antrena in noul reality-show de pe Spike TV
29/01/2013Canalul de televiziune Spike TV a facut astazi publica stirea ca a semnat un parteneriat cu UFC Hall of Famerul Randy Couture, unul dintre cei mai cunoscuti sportivi ai competitorului sau.

Desi cele doua parti nu au divulgat detaliile din aranjamentul comun, au aparut deja stiri in mass-media de specialitate conform carora el a semnat un contract pentru mai multi ani cu canalul TV american.

Couture urmeaza sa devina antrenor in viitorul reality show al Bellator FC, care va fi difuzat in a doua jumatate a acestui an. "The Natural" a mai fost o data antrenor, in reality show-ul The Ultimate Fighter, cand l-a avut drept adversar pe Chuck Liddell.

Desi relatia dintre Dana White si Randy Couture a fost mereu una destul de tensionata, mai ales cand venea vorba de bani, acesta din urma a fost ani la rand purtatorul de stindard al gigantului american, detinand la un moment dat centura de campion, fiind inclus in Galeria Faimei UFC. Trecerea lui in tabara adversa nu va face decat sa tulbure si mai mult apele dintre el si presedintele promotiei americane.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA